Gokcennnn Kızlar merhaba. 37+1de doğum yaptım 3 gun once evde gece 5 de suyum geldi. Ama çok sakindim. Eşimi kaldırdım suyum geldi dedim. Hemen hastaneye gittik. O an dikişlerim alındı hemen. 1 saat sonra sancım gelmeye başladı. Suni sancı vermediler çünkü kendi sancım cok yüksekti. Sabah 6 dan aksam 7 ye kadar sancı çektim. Ama öyle böyle değil. En son ağlayarak sezeryana alın dedim beni hayır dediler. Ama sadece 3 cm açılmam vardi. Ya saka gibi 19haftalık iken 5 cm açılmam vardi dikis atıldı simdi sancım var ölüyorum 3 cm en son doktor geldi sezeryan dedi yoksa sancı rahimi parçalayacak dedi sezeryan kelimesi o an hayatmin anlami oldu. Igne vurulur vurulmaz ohh be dedim dunya varmis. Evet suan ağrılarım tabiki var ameliyat oldum sonuçta ama o dogum sancısının yanında sinek ısırgi. Kızım doğdu emzirdim. Allah herkese nasip etsin. Istedgnizi sorun kızlar eksik yazmis olabilirim cevaplarm elimden geldiğince
incikinannesi Gokcennnn Gözünaydın ilk önce rabbim sağlıkla huzurlu büyütmeyi nasip etsin 🥰🤲🏻 Çok geçmiş olsun. Bir serklajlı olarak hevesle okudum yazdığını dikiş aldırmadan sancının gelmesine şaşırdım demekki olabiliyormuş benimde doktorum dikiş durabildigince dursun dedi 32+3üz herşryin hayırlısı inşallah
zzeynepyldrm Gokcennnn Allah analı babalı sağlıklı büyütsün inşallah 🙏 serklajli doğum ne demek acaba hiç duymadım da bende 9 haftalık hamileyim 😇
Simsim60 Gokcennnn çok güzel canım ya Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🙏🥰bende ilk oğlumda sizin gibi doğum sancısı çekip sezaryen olanlardanım.böyle güzel hikayeler umut veriyor biz serklajlı olanlara🥰
Portakalimsi545 Gokcennnn maşallah sizin adınıza çok sevindim. serklajlıyım 2.63 cm açılmam var rahim ağzı kısalığı yok. 21. Haftda oldum. Şu an 26+4 deyim. İnşallah sizin gibi 37 leri görebilirim. 🙏🏻 4444 ne demek acaba bir tesbih mi?
papatya56 Rabbim bagışlasın canım bebeğini bende serklajlıyım 23 haftalıgım 37 haftalara gelirim inşallah🥰
Gokcennnn papatya56 benim ilk hedef 28 di. Inanin 30lari görmek hayaldi. Sürekli dua ettim 4444 u okudum. Yerimden kalkmadım 1 ay. 3 lt su vs ama yiyeceği ekmeği varsa önce dua sabir sonra tevekkül az stres cok sabır
ZZeynepP1903 Hayırlı olsun canım Gözünüz aydın Allah hayırlı evlat eylesin insallah 🥰 bende serklajlıydım 37+5 te dikişim alındı hala beklıyorum 38+5 gün olduk ne gelen var ne giden 😅 bebişiniz kaç kilo dogdu ?
Gokcennnn incikinannesi yok suyum geldi sonra dikis alındı dikişten sonra sancım geldi.bana da doktor durabildgnce dursun dedi ama suyum gelince mecbur kaldik :)
Gokcennnn ZZeynepP1903 spinal oldum. Ama o kadar çok yorulmuştum ki uyuyordum gözler gidiyordu doktor uyandryrdu beni :)
ZZeynepP1903 Gokcennnn ya tabi o kadar sancı agrı yasamıssınız yorgun düşmüşsünüzdür ☹️ Çok şükür kavusmussun yavruna darısı bize insallah bende cok korkuyorum ☹️
Gokcennnn Portakalimsi545 dua her biri bir kapı açar internete 4444 duasi yazınca detaylı bilgi verir nenzaman okusam her dileğim kabul olmuştur
Busssd Benim 22+5teyim ikiz , 2 cm acilma oldugunu gorunce drm tedbir amacli serklaj yapti ve yatis verdi sureci nasil gecirdiniz masaAllah insAllah biz de goruruz o haftalari 🤲 ikizler zaten kucuk oluyor bi de erken gelirler die uzuluyorum 😔
Gokcennnn Busssd 2 hafta wc hariç hic ayaga kalkmadım annemde kaldım. 10 gun duş almadm islak mendille silindim. Sonra 5 dk en fazla ayakta ılık su ile duş aldim. Kabiz olmamaya dikkat ettim klozet kullandım. Benim açılmam coktu 5cm. Cinsel iliski yasak zaten. Karnınızı dairesel şeklinde yuvarlak yapmayın. Eşinizle opusmeyin bile kasilmayin yani. Göğüs ucuna dokunmayn doğumu tetikler aklima gelen bunlar ne zaman istersenz yazn
Gzdkrkgz Gokcennnn canımm çok sevindim allah analı babalı büyütsün, ilk serklaj olduğumda post açmıştım sende yazmıştın ordan hatırlıyorum şimdi bize umut oldun, 27+0 iz bizde inşallah senin haftalarını görebiliriz sağ salim🙏 Sağlıkla büyüt inşallah bebeğini🥰
Gokcennnn Gzdkrkgz lütfen dikkatli olun. Asla hic bir zaman tamam diyip salmayn. Omlarin canı bize emanet. Az korku cok sabır. Yieyecek ekmekleri varsa allah bi sekilfe rızkını verecek dua edin bol bol. Ayaga kalkmayn. Ama kisitlamayn da haftanz güzel