Mybabe_mom Elevit içiyordum başta doktorum kesti vitaminler kilo aldırıyor gerek yok diye. Sun-D3 verdi sadece. Başka bişey içmiyorum, ilk gebeligimde doktorum onerdi diye içmiştim, toplamda 14 kilo ile doğum yapmistim.. 21. Haftamdayim ve 4.5 kg aldım 😅
ilkanneligimmm Rumik evet doktorumda midene dokunduğu zaman ara ver sonra başla dedi o yüzden bir içiyorum bir içmiyorum valla
bahar-ebru Ziba ben 13.haftaya kadar kullandım dıafolu. Sonra Dr. Artık kullanmana gerek yok dedi. Sadece decavit verdi. Şimdi sadece onu kullanıyorum.
290392 ozlem-t 30 haftalık hamileyim. En başından beri regenesis folik asit kullanıyorum. Sınradan takviye olarak da (ferrum)demir ilacı ve (osteocare) magnezyum aldım, hala devam ediyorum
yesimmisey Demir için ferrum hausman, magnezyum için magosit, d vitamini Devit-3 damla ve folik asiti bıraktığımdan beri vinalac vitamin kullanıyorum.
esraserdar34 Nessozz bende aynen dediğin ilaçları kullanıyorum magnezyumu 2 gün içtim bıraktım onun yerine maden suyu içiyorum hergün
esraserdar34 Ceren_akbay Gyno ferroyu bende kullanıyorum doğuma kadar devam edicez sanırım . Ben akşam yemeğinden yarım saat önce yada 1 saat önce kullanıyorum. Siz nasıl kullanıYorsunuz?
Ceren_akbay esraserdar34 canm bende kahvaltı yapmadan 1 saat önce kullanıyorum aç karnina öyle söylemişti eczacı ♥️
esraserdar34 Nessozz soda değil maden suyu sade. Bana iyi geliyor. Zaten maden suyu doğal olduğu için magnezyum içeriyor bolca. Magnezyum ilacını kullanamadım ishal yaptı. Araştırdım baya maden suyu çok iyi geliyor
Deniz_moms yagmurrorskaya yagmurrorskaya bende kan pıhtılaşma olduğu için ecopirin ve oksopar iğne kullanıyorum
Busra2089 yagmurrorskaya Covid oldum 17. Haftamda. Oksapar kullandım o süreçte ondan sonra ecopirine döndü doktor. Ne kadar süreli kullanacağımı bilmiyorum. Doğuma kadar kullandıran doktorlar varmış araştırmalarım sonucu.
Aselballll Tazeanneeeesi2507 imom kahverengi olan balık yağı dimi onun haricinde başka birşey kullanıyormusunuz
Tazeanneeeesi2507 Aselballll evet balık yağı , osmin Positive verdi ama midemi rahatsız etti kullanmıyorum
yagmurrorskaya Kacan kapsaplı bir vitamin yazmadı mı ? 12. haftadan itibaren folik asiti kes kapsamlı vitamin önericem demişti doktorlarm
Kacan yagmurrorskaya yok vallah ilk 2 hafta folikasit içtim sonra vermedi 14 girince devit3 verdi oda daha yeni
Sevgi-clk Aselballll decavit vitamin ilacı gynofero kan devitte demir kan sulandırıcılar iğne ve hap kullanmazsam kan pıhtılaşması oluşuyor kuzum haftaya gidecem bakalım doktor ne dicek ☺️
esraserdar34 Arkadaşlar konuyla alakası yok ama kullanıp memnun kaldığınız hamile yastığı önerebilirmisiniz?