12.haftaya kadar folik asit ve decavit kullandım fakat ilginç bir şekilde vitamin ilacı yan etki yaptı (Kabızlık, gaz sancısı, mide bulantısı) 😃 sonrasında onu bıraktım multivitamin ve omega3 takviyesine geçtim. Zaten yutmakta zorlanıyordum kendimi öğürecek gibi hissediyordum beni aksine daha da halsizleştirince ve aynı yan etkileri görünce onları da bıraktım dedim bunlara vereceğim parayı beslenmeme harcar doğal yollardan vücuduma alırım. Her gün süt içmeye ve yumurta yemeye özen gösterdim, mevsimine göre her gün meyvemi ve kuruyemişimi yedim. Haftada bir balık, et ve kurubaklagil tükettim yanında salata ile. Diyetisyen arkadaşımın da yönlendirmesiyle kramplardan, o gaz sancılarından kurtuldum diyebilirim. Daha 3 gün önce kan vermiştim sonuçlarım çıkmış ve her şey olması gerektiği gibi çok normal sonuçlarda maşallah diyim☺️ Bu arada tam 36 haftalığım ve 3 gün önce kontrole gittiğimde bebeğimin kilosunun 2690 olduğu söylendi ve gelişiminin de çok normal olduğu. 😍 İnşallah bundan sonra da bir sıkıntı olmadan sağ salim bu süreci hepimiz atlatabiliriz🤲