Zemze 25.haftadayım.Devit3,coraspirin kan sulandırıcı ,pregnacare multivitamin,magnorm magnezyum kullanıyorum.Kan ilacını biraktırdı doktor kan seviyem iyi olduğu için.
gmzkcl ozlem-t 18. Haftam olacak yarın inşallah. 12.haftamdan beri Vinalac ve gyno ferro sanol Haftamdan beri ek olarak Neptün Krill oil Kullanıyorum 🌸❣️
dlst_msl Annebaba23 bana bu hafta doktorum verdi magnorm 365 toz.ilac birde calciday d3 verdi oda kalsiyummus 27 haftadayim
yagmurrorskaya Kacan bence sen kapsamlı bir vitamin al canım kendine regenesis max öneririm omepa vm de var nasıl yazmadı hayret kaç doktora sorduysam gemiş kapsamlı vitamin öneriyor d vitamini dışında 🙄
Banumut 31+3 teyim fermat Demir ilacı kullanıyorum sabah akşam decavit d vitamini günde 4 damla reginesis balık yağı kullanıyorum günde 1 adet haftada 2 kere de magvital magnezyum kullanıyorum ☺️
suedattncu Simsim60 Benim aslında bu ay başlamam gerekiyordu ama toplamda 3 kilo verdim doktorum 1 ay önceden başlattı
Haticecebrail Pıhtılaşma sorunum oldugu icin 6000 lik oksapar igne vuruyorum,coraspin,decavit ve d3 vitamini kullaniyorum progestani 11.haftamda biraktim suan 12+3haftalik hamileyim
Sevgi-clk Haticecebrail bende oksapar ve coraspirin kullanıyorum ama doktora sorduğumuz mu neden 6000lik verdi kuzum
Mercan28 ozlem-t 18 haftalığım ilk 12 hafta ocean folik asit kullandım daha sonrasında ocean mummy e geçirdi doktor doğuma kadar onu kullanıcakmışım
Smgesmge ozlem-t 12+3 haftalığız. Hamilelikten önce 1 ay hamileyken 3 ay folik kullandım. Folik bitince efa Mom aldım. Onu emzirme sürecinde de kullanmayı düşünüyorum. Çok kapsamlı ve harika bir vitamin. Son kontrolde doktor elevit verdi. Multivitamin ve mineral takviyesi. Bir de pedia- d kullanıyorum. D3 vitamini.
Haticecebrail Sevgi-clk ilk bebegimi 4000 lik igne kullanmama ragmen kalbi durmustu.Bu Yuzden 6000 lik kullaniyorum çok şükür bol istirahat ile ilerliyoruz😊
Sevgi-clk Haticecebrail bende iki gebeliğimde arka arkaya kalp atışı duyulmadan düşükle sonuçlandığı için başladım öğrenir öğrenmez ama 4000binlik verdi araştırdım kiloya göre başlanıyor yazıyor ama bilemedim 🤷♀️ bi dahaki gittiğimde soracağım inşallah doktora Allah sağ sağlım kucağımıza almayı nasip eder inşallah kuzum ❤️