Ebruub 13+4teyiz kızlar bugün cınsıyet olaarak erkeğe benzettı doktor ama kesin değil dedi böyle erkek deyıp sonra degısen oldu mu hiç 😄😄
Oztrkkubra Ebruub bugün bende gittim 12+4 benimkinede erkeğe benziyor gibi dedi bende deme hocam ben kız istiyorum dedim ama sizin gibi inşallah değişir diyenlerdenim herşeyi hayırlısı tabi ama gönülede söz geçmiyor dua edelim 😂
kendincebirii Oztrkkubra yaa bizde 12+4 üz ama devlet hastanesi tahmin yapamam 16.haftada net söylerim dedi ☹️ Cinsiyetten anlayan var mı bebişi atsam 🤭
Ebruub Oztrkkubra aynen vallahi bir oğlum var birde kız evlat nasıp eder inşaallah rabbim dünyada daha başka bısey istemem 🙏🏻☺️😄
Ebruub kendincebirii onda öğren daha ıyı net sekılde smdı bır sevınıp bı üzülüyoruz bızde tahmın yurutup yanlış çıkınca
Oztrkkubra kendincebirii kız bende devlete gidiyorum doktorum iyi memnunum çok bakmadı incelemedi ama erkeğe benziyor dedi inanasım gelmiyor kız istediğimden galiba 😂
Ebruub Betus02 bende bugün cınsıyt ıcın ozellıkle gıttım çok erken dedi yıne de bakayım ddi dıger kontrolüm bir ay snra netleşir ınsaallah onda
kendincebirii Oztrkkubra ya ben hem devlete hem özele gidiyorum 14.haftada özele gidicem orda bana vitamin ilacı verdiğinde devlette ki doktorda verecek nasıl yapsam diye düşünüyorum hangisinin ne ilacı vereceğini bilmiyorum 🤷🏻♀️ Aklıma takıldı valla 😅
Oztrkkubra kendincebirii ilk hangi doktora gidersen o ilaç yazar zaten decavit yazıyorlar genelde diğer doktora gittiğinde bundan kullanıyorum dersen öncesinde ona göre yaza canım yada hiç yazmaz
Goycek Ben 13+1 haftadayim bugun ozelde detaylida kiz dedi bir kizim var 2ni erkek istiyorduk yanilmiş ola bilirmi?🙄
kendincebirii Oztrkkubra öyle diyim ya ya da cinsiyeti öğrenmek için özele gitmiştim orda ki doktor bunu yazdı diyim devlette devam edicem ama özelde ki doktorum da çok iyi 😁
Oztrkkubra kendincebirii iki yerleşe doktorun olması iyi canım boşver arada ona da gidersim özelde doğumlar felan baya masraflı tabi devletteki doktorumdan memnun olmasam bende özele giderim ama memnun olunca boşa para vermek istemedim