211212g Bebusa kızımda uni baby kullanmıştım şuan yurtdışında olduğum için burda yok oyüzden mustella aldım bez olarakta prima premium aldım ıslak mendilde primanın ☺️
denizurgun Bebusa canım ben 1 numara bez baby turco aldım ıslak mendili de aynı şekilde ama stok yapmıyorum çok önerildi ama her bebeğin cildi farklı olduğundan deneme yanılma yöntemi olacak gibi. Şampuan, sabun,deterjan vs dalin aldım 🥰
aysnrsvs Bebusa kızım da üni baby bebek yağı, şampuan kullandım şimdi de onu kullanicam pişik kremi sudocrem aldım bez sleep baslicam insallah memnun kalırım ıslak mendil yenidoğan için baby turco yenidoğan sonrası için sleepy stokladim😉
nlycltk Bebusa mustela aldım denemek için belki tenine iyi gelmez sonrası ne kullanırım bilmiyorum bez ıslak mendil sleepy aldım ama çok almadım onu da belli pişik vs olur diye 2 hafta sonra doğurcam ona göre bakıcaz artık
Acemianneeeeyimm Şampuan ve bne yağını uni baby aldım Bez bimden tercih ettim Islak mendili de baby turco alıyorum 24 lü koliyle
Senemturan Acemianneeeeyimm bimdeki yeni dogan bezleri kucuk mu acaba yoksa 1 numarami almak daha iyi ben diger cocuklarmda molfix prima kullandim ama suan cok pahali bimin bezini terch edecegm dogumdan sonra
Plllvr111 Bez ve ıslak mendili sleepy aldık Pişik kremini sudocrem aldık Banyo grubunu da Sebamed aldık ❤️
Aysu123cicek Plllvr111 selaminAleykim pisik krem Hamazinv cok daha iyi bir kere kucuk bir parca sirduyunde bile hemen etki ediyor
Acemianneeeeyimm Senemturan yeni doğana olur diye düşünüyorum çok aşırı küçük değil. Benim de ilk bebeğim çok tecrübeli değilim ama her ihtimale karşı iki paket yeni doğan bez aldımm
Busraaydiiin1 Bebusa canım instagramda mühendisinoglu diye bir sayfa var. Oraya kesinlikle bakmanı tavsiye ederim bebekler için hangi marka hangi ürün iyi bütün herseyi paylaşım yapıyor. Bütün ürünlerin içeriğini yazıyor yararlı veya zararlı ne varsa. Oradan bak ona göre kendin belirle hangi marka doğal içerikli diye.
PrensesFiona Bebusa şampuan losyon ve sabun :Sebamed aldım Islak mendil molfix izotonik sulu yenidoğan aldım. Bezde molfix aldım Deterjan da uni baby parfümsüz sıvı deterjan aldım. Pişik kremi de bepantol aldım.