Elifgoktug1 Zadekuzu 5 dakikada bire düşünce qcilma 4 5 cm oluyor sonrası için hastanede olmakta fayda var cnm Allah korusun kordon önce gelebilir belki bebek strese girip kakasını yapabilir bunları göz önünde bulundur tam son ikinma hisleri gelince gitmek riskli bence
Caglarass Zadekuzu Bende ilkine su gelince gittim sıfır sancıyla mecburen suniyle yaptım. Bunda sancıyla gelirse anlamazsam diye korkuyorum 😒 Ama sancıyla gelip direk doğum yapanlar vardı öyle olsa süper 😂
Zadekuzu Caglarass ayni durumu yasamisiz canim. Bende ilk doguma su gelmesiyle gittim 1 cm aciklik ve sanci yoktu suni ile yaptim zor olmadj ama uzadi süreç hastane sıkıcı. İnsallah ben de sen de ve isteyen herkes sancıyla gidip hizlica dogurur😊
Mrv1007 Mrv1007 ikinci dogumuydu 5 dakikaya bir düşünce çıkmıştık evden ben de yanındaydım ama onun ağrı eşiği çok yüksekmiş aslında öncesinde de kasılmalar baslamıs ama hissetmemiş, mesela Nst’de sancısı cıkardı o hiç hissetmezdi.
Zadekuzu @“Elifgoktug1”#p20157620 haklisin canim cok da sona kalmamak lazim birde bulundugum yerde kış şartları zor yollarin kapanma durumu var
Elifgoktug1 Zadekuzu evet herseyi göz önünde bulundurup ona göre yola çıkmakta fayda var sağlıkla gelsin bebis🥰🙏🌸
Emine_eymen littleangel22 Allahım nolur banada böyle nasip etsin aminnnn İLK dogumum da hiç açılmam yoktu suniyle dogurdum ve 3günde anca dogdu çok çektim bu sefer kolay olsun nolur rabbim