unkowngirl Kızlar doğum ücretlerini sormak için hastahaneleri dolaştık. Çakmak erdem hastahanesi gittiklerimin arasında en temiz ve imkan olarak en genişi olarak gözüktü gözüme. Çakmak erdem hastahanesinde doğum yapanınız var mı? Odaların içerisi, doğumhane imkanları, ilgileri alakaları, imkanları, memnuniyetiniz/memnuniyetsizliğiniz neler oldu? Mahremiyetleri nasıldı? Ben doğum yaparken olduğum alana kadın çalışanlar dışında girmesini istemiyorum. Sizden de bu şart ile oraya giden var mı? Kısaca tecrübelerinizi bildirirseniz sevinirim. Şimdiden hepinize teşekkürler. 🌹
SnurY unkowngirl fiyatlar uçmuş bütün hastanelerde bütün hamilelerin Allah yardımcısı olsun. Cok eski bir hastane aslında, ben daha önce memnun olani duymadım. Medipol camlica daha genis kapsamli ve yeni bir hastane aslında fiyatı da cakmak tan yuksek tabi
unkowngirl myildirim0310 (SSK) normal doğum: 2500₺ Sezeryan/zorunlu sezeryan: 3200₺ Muayene: 180-220₺
SnurY dilaradoyan normal dogum 3500 (mesai dışı +2000doktor çağırma) , zorunlu sezeryan 4500 +(epidural1100/spinal1900), 3. Sezeryan +1250, suit oda gecelik 1100, ikiz gebelik +1250
SnurY unkowngirl cok yükselmiş ocaktan once normal 2700du mesela, ama kalite acisindan muadillerine yani medical acibadem gibi hastanelere gore fiyati baya uygun oluyor yinede
SnurY dilaradoyan bends öyle düşünüyorum, tabi masrafları düşününce hersey cok pahalı orasi ayrida. Sizde mi medipole gidiyorsunuz? Doktorunuz kim
dilaradoyan SnurY Çamlıca erdemdeyim şu an ama doğum İçin çok iyi yorumlar yok. Doğuma medipolü düşünüyorum o yüzden. Ümraniye civarında doğum İçin en iyisi medipol gibi duruyo şimdiki yorumlara göre