Yagmur2210 Merhaba 24. 25 haftalık gebelikte camasirda bazen ıslaklık bazen de beyaz krem gibi akıntı yaşayan var mı bu haftalarda arada bir oluyor her zaman değil.
zeynepdurunun_annesi Yagmur2210 bu zamana kadar yaşamadınızmı ki? Akıntı hep olur zaten ama hamilelikte aşırı artıyor gayet normal bir şey herhangi bir kötü koku renginde farklılık yoksa korkulacak bir şey yok 🌸
Elfs Yagmur2210 krem tarzı akıntı ben de oluyor enfeksiyonum arttı sanırım sıvı şekilde de akıntı oluyor.
gizzzy35 Yagmur2210 Aynısı bende de oluyordu. Bugün kontrolüm vardı. Fitil verdi enfeksiyon olabilir diye doktorunuza danışın. Tahlil falan da yaptı bana
Bebiscann Yagmur2210 enfeksiyon olunca aşırı akıntı olur rengi sarı olur veya rengi beyaz olsada idrar yaparken yanma olur canım
Yagmur2210 zeynepdurunun_annesi bu tarz yaşamamıştım hayır herhangi koku vs bişey yok arada oluyor zaten
Bebetonunannesii Benimde oluyor canım. Bugün tahlil falan yaptırdım kontrolüm vardı. İdrar yolu enfeksiyonum varmış. Sende bi doktoruna danış istersen.
zeynepdurunun_annesi Yagmur2210 gayet normal bir durum o zaman vajina kendi florasını enfeksiyonlara karşı korumak için fazla akıntı üretiyor sadece 🌸
Yagmur2210 Elfs bnde ondan korkuyorum acaba enfeksiyon mu yoksa bu haftalarda normal mi diye bu haftalarda akıntı artisi olduğunu duymustum ama bu tarz normal mi onu bilemedim cuma günü kontrolüm var doktorumla görüşeceğim artık
Elfs Yagmur2210 ben de yarın kanda ve idrarda enfeksiyona baktıracağım ama ben de kesin var zaten ya sürekli idrar kaçırıyor gibi oluyorum
Evrim1906 Yagmur2210 normal canım gün de 2 defa çamaşır değiştirdiği mi biliyorum istersen günlük ped kullan daha rahat edersin