ipekveatlas bebeğimin kilosunu bilmiyorum şu an 26+2 olduk en son 24+4 de 758 gramdı bense hic söylemiyim ahandjdöfşf 8 kilo falan aldım
Hasanbbek ipekveatlas bende 8 kilo aldım sıkıntı yok devam 😁😁😁 başka kusma bulantı olmayınca yedikçe yedim ama şimdi 26+6 olduk dün dr kontrolunde 1 kilo almışım en azından durdu yani 😁
ipekveatlas Hasanbbek kızzz ben dee ne kusma ne bulantı masallah allah ne verdiyse gömdüm 3 gündür sağlıklı beslencem söz de mutfağa gidip gidiğ geri dönüyom😂😂😂
AysunUgur Az önce kontrolden geldik 💙 yüzünü göstermiyo oğluşum 😅👶🏻 26+3 olduk, bebek 773 gr, bende 6,5 kilo almışım 🤪
Hasanbbek AysunUgur bebeğe kilo yapacak şeyler tüketme zamanı süt peynir haşlama yumurta günde bir tane muz badem ceviz bunlar bebeğe gidiyor diğer türlüsü doğumdan sonra bize zarar 😁
mercimeginannesiiii AysunUgur Ya ben de 26+4 te doktora gittim 700 gr dedi iki hafta geriden geliyor dedi. Size de öyle bir şey dedi mi acaba ? Aralarında 73 gr falan var da yakın görüp merak ettim 🤭
Hasanbbek ipekveatlas 😂😂😂 benim iştah maşallahli dün Dr bakıyor ultrasonda çocuk baş parmağını çıkartıp geri ağzına götürüyor baş parmak emiyor tam o şekil resim aldı dedim çocuk kendini kemiriyor o kadar yiyom onun için yetmiyor demek 😂😂😂
Fdnlkmn Muno22 kilo normal mi sizin benim de 26+1 5 kilo aldım ama benim hiç iştahım yok canım bişey istemiyor.benim anormal mi dedim acaba.yarin doktor kontrolüm var bakalım bebeğin kilosu normal mi endişe ettim şimdi 🙄
AysunUgur Hasanbbek onları zaten tüketiyorum kuzum da bi haftadır pizza delisiyim, her gün yiyorum , çıldırıyorumum resmen, büyük boyu geçen akşam tek başıma yedim 🤣🤪 gece gece yürüyüşe çıkmak zorunda kaldık
Muno22 Hasanbbek ama doktorlar bundan dolayı laf soyluyor bıraz cok asırı almışsın hamılelık boyunca 12 yada 14 kılo arası Alman lazım haftana göre cok alıyosun dıye ama açlıktan uyuyamıyorum anlamadım uyanıyorum bısıler yıyorum pekmez süt yogurtlu pekmez bunları gun içinde cok tuketıyorum muhakkak bebegımınde kılo almama sebebi ondan dıye düşünüyorum 😌
Hasanbbek Busr21 yemek lazım can boğazdan gelir 😄😄😄 dogurunca kilolar gitsin diye can boğazdan çıkacak 😄😄😄
Sumiire Hasanbbek hiç hatırlamıyorum en son 23 te gittim eşime tembihlediydim aklında tut diye doktor haftasıyla uyumlu diyo gerisini kurcalamıyorım ben
Mihriballim Hasanbbek evet geçmiştir ☺️ sağlıklı olsunlarda kilolar çokta mühim değil hatta bu sefer şöyle iki buçuk kilo civarı olsa normal dogursam kolayca diye içimden geçiriyorum 😀😀
Hasanbbek AysunUgur Bazen oluyor öyle çokta şey etmemek lazım 😂😂 bebeğe yarasın valla ben yiyorum ama ilk zamanlarim gibi değil yedikten sonra şişiyor sonra kaburgam batıyor daha çok ne yesem ekmeksiz ve az az ama sık yürüyüş desen zaten bu kış ayinca sıfır son ay umudum yürümekte 😂😂😂