Asibel Limonzeytin aşerme vs yaşamadım ben hiç ama hep tatlı yedim yani tatlı yiyince erkek şeyi tutmadı bende 😂 12.de de 14de de en son dün 16da da kız dendi 🐣
gulsah_12 Asibel yaa bende hiç aşermedim ben hıç ekşi sevmıyorum hamileliğimdede hiç ekşi yemedım hep tatlı yıyorum 11.haftadayım haftaya gitsem bende belli olurmukı acaba ya çok sabırsızım 🙈😅
ErenArden Asibel canım çok sevindim bende kız istediğim için ayrıca senin adına çok mutlu oldum dualarında bize de yer verir misin ismim rabia 5 şubatta öğreneceğim nasip olursa 😊🤍🤍
Seymaben Asibel Aynisini bende yasadim butun aile esimin tarafi benim tarafim ben ve esimde dahil olmak uzere kiz istiyorduk😅ama goren herkes erkek hissediyorum diyordu sonuç olarak kizimizi bekliyoruzz 🙊saglikla kavuşun insallah
Askiletotomsu Seymaben ay darısı bana Beni de erkek bence diye yediler bitirdiler kiz mi olacak bakalim
Asibel Seymaben biz de kız olacak diyen sadece elimde herkes erkek diyordu valla kız oldu rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 💖💖
Seymaben Askiletotomsu Genelde tersi cikiyor ben de kiz istememe ragmen kesin erkek diyordum rüyalarımda da hep erkek goruyordum oglum diye seviyodum cocugu kizmis meğer😅😅
Asibel gulsah_12 bana 12de kız bi tık önde demişti ama ben erkek hissettiğim için üçüncü kız demelerinde tamam dedim 16.haftada 😂😂 kesin sonuç için 16yı bekleyin bence inşallah gönlünüze göre olur🙏
Anil_Aras35 Hamile_anne27 bende aynı durumdayım ya birbirimize dua edelim hayırlısıyla prenseslerimiz gelsiinn
Eceelisaefe Asibel Rabb’im gonlumuzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşallah bnimde 2 kızım var gebeyim 13 haftalık iken doktor yüzde 90 kız dedi bacak arası boş dedi daha gitmedim ama kızlarım hep erkek kardeş istiyor inşallah bu defada bir oğluşum olur
Asibel Eceelisaefe amin amin inşallah 3 kız olsa da çok güzel olur ablamın 3 kızı var ben kız çocuklarını ayrı bi seviyorum 😻
Eceelisaefe Asibel Rabb’im ne verdiyse baş göz üstüne ama bnim kızlarım erkek kardeş istiyor hiç 3. Kızı istemiyorlar☺️