Gkce_56 Eslem_1 ben de eslem düşündüm ama çevrem den koyan oldu vazgeçtim eşim de köpek ismi diyor lina lena Mina liya hepsini eledi
Gkce_56 Deletedmom10846 biraz daha beklesek kendisi koyacak ismini çocuğum Türkiye piyasasinda yok şu an
Deletedmom10846 Gkce_56 büyüğün ismi yavuz uras🥰 iki numaraya hamileyim o da erkek ona isim arıyorum 😊
Gkce_56 Deletedmom10846 aklıma direk yunus Emre geldi nedense 😃gönlünüze göre bulursun inşallah canım
Deletedmom10846 Gkce_56 seni etiketlemiştim aslında posta gelmemiş demek ki. Biraz daha modern isim arıyorum malesef
Gkce_56 Deletedmom10846 yok canım gelmedi uyumlu olmasına gerek yok dersen ilk oğlunun ismiyle daha çok seçenek olur senin için
Deletedmom10846 Gkce_56 uyum aramıyorum ya saçma geliyor. Poyraz düşünüyoruz şu an ilk isim için çağan da var aklımda var aklımda ama karışık işte😂 ikinci isim sıkıntı biraz uyduramıyorum pek
Gkce_56 Deletedmom10846 oğlum olsaydı eymen ismini çok beğeniyordum anlamida beni çok etkilemisti poyraz ismi de akrabamda var çok soğuk ve kaba geliyor bana tabi sizin tercihiniz ben bir tane isim bulamiyorum ikinciye hiç kalkisamam valla 😃
Deletedmom10846 Ikinciyeanne evet çağan gerçekten güzel eşim biraz beğenmiyor gibi o yüzden tereddütteyim😊 oğlumun ismine de poyraz daha uyumlu olacak gibi bilemedim
Aselinkooo Gkce_56 aynen öyle Unutuyormuş da falan fistan işte 😄 ondan başka da aysel diyen olmadı. Türünün tek örneği
Gkce_56 Aselinkooo hahahh😃 ben bile hem asel hem aysel deyince farkı anlıyorum başkaları nasıl ayırt edemiyor anlamiyorum ne isim koyarsak koyalım bir küp takarlar
Begumergun Bende lina koyucam lina ismine tek uyan asel. Asel lina istiyoruz ama komşumun kızının adı asel o yüzdende biraz koymak istemiyorum benden görüp koydu demesin diye 😂
Gkce_56 Begumergun herkesin asel’i kendine bosverin belki de hep komşunuz olarak kalmayacak o zaman pişman olursunuz
Aselinkooo Gkce_56 aynen öyle oyüzden kimseyi memnun etmek için çabalamamak lazım herkes aynı anda memnun olamaz 😄
Gkce_56 CanselUrgnc şimdi kuzenim yazdı asel demode diyor ne demodesi dedim Ayşe Fatma demode eski isimlerden 😃 herkes birsey bulacak illaki bulmasalar olmaz .
Deletedmom10846 Gkce_56 eymen ismi iki kuzenimin çocuğunda var bende beğeniyorum ama koyamıyorum😊 poyraz ismi evet soğukluktan dolayı korkutuyor biraz anlamını taşıyor çocuklar isimlerinin
CanselUrgnc Gkce_56 millete ne bakan bok yesin afedersin taşıyan benim doğuracak olan benim anası benim kimse isim konusuna karışamaz bacım😃