Hilalkl Kızlar 2. Gebeliğim bu ama oğlum 4 yasında unuttum bile ne yasadığımı 16 haftalık gebeyim az önce göbeğimin az aşağısında 15 saniyede 2 3 kere pıt pıt bişiler hissettim sırt üstü yatıyordum sizce bebek haraketli miydi
charlottececi Hilalkl ay ben de oyle hissediyorum. Benim ilk gebeligim ama ikiz 😍 16+4 bugun özelikle baya hissettim farkli farkli yerlerde pit pit 😁
Tuggok @"Hilalk Hilalkl 24+0 haftalık gebeyim bende çok hissediyorum hareketleri pıt pıt atıyor benim ki de sürekli 😊
kahvesever__ Hilalkl çok güzel 👍 bir duygu bende ilk hareketini hissetim de ağlamıştım çok çok güzel 👍
Hilalkl charlottececi ayyyy ayyy canım yaaa 😍 demekki 16 da başlıyor minnaklat ikiz gebelik nasıl bir duygu korku varmı aynı anda 2 tane falan cok merak ediyorum
charlottececi Hilalkl yani evet ikisine ayni anda nasil yeticem korkusu var. Kimi once doyurcam 😁 ayrimcilik gibi geliyo 🙈 umarim altindan kalkabilirim. Bir de kopegimiz var baya bebeklere duskun olan 😁 zorlancaz baya buyutene kadar 😄
Didemayg Bende 16 haftalık gebeyim, ilk çocuğum. Dün gece su içtim ve belim ağrıdığı için sırtüstü yattım, karnımın sol tarafında balık gibi hareket ettiğini hissettim. Hayatımda yaşadığım en garip histi ❤️❤️
211212g Hilalkl aynen öyle cnm bende ilkinden herşeyi unutmuşum sanki ilk gibi herşeyi yenibaştan öğreniyorum☺️