Gizemcey Kızlar bugün ilk defa NST ye girdim. 33+3 günlük olduk ve Nst’de sancı çıktı. Doktor erken doğum riskin var sancın çıkmış dedi. Ciğer geliştirici iğne, tansiyon hapı ve serum verildi. Başına gelen var mı acaba? Süreciniz nasıl ilerledi ❤️🥰🙏🏻
Tuba2190 Gizemcey 26 haftadan berri nst sancim cikiyo bende aynı ilaçları kullaniyorum 1 bucuk cm acikligimda var ama bekliyorum 32+2 olduk yatiyorum ama sanada bol bol dinlenmeni tavsiye ederim🤗🤲
Gizemcey Tuba2190 Banada bugün diyince Allahım dedim ne olacak şimdi neler yapılıyor ne yapıcam panik oldum resmen 😄😄 Seni dinlicem çok yürüyordum hatta bu haftama kadar hep gezdim ettim daha kalkmam oturduğum yerden 😄 İnşallah tam zamanlarımızda gelirler 🤲🏻
Tuba2190 Gizemcey Hic panikleme bana 26 da sabaha dogum var yemek yeme dedi doktor düsün benim halimi her lavaboya kalktigimda simdi dogurucam diyodum 😁 her ihtimali degerlendirdiler doktorlar ama bebisim beklemeye karar verdi cok sukür yuruyuş yapma bana kalirsa yemek ve lavabo dısındada kalkma zaten haftan cok erken degil korkma ne kadar durursa kârdır zamanında saglikla al kucagına bebisini 🌸🤗
Gizemcey Tuba2190 Ya çok tatlısın 🙏🏻 Öyle içime su serptin ki 🥰🙏🏻 Çok teşekkür ederim yazdığın için, tavsiyelerin için 🙏🏻🥰 İkimiz içinde bol bol dua edicem bu gece 🤲🏻🙏🏻💖 Çok teşekkür ederim tekrar tekrar 🥰
Tuba2190 Gizemcey Allah razı olsun hiç tanımadigimiz birinin dualarinda olmak gibi güzel bisey varmidır 🤲Bende senin için dua edicem ❤🤗Rica ederim 🌸
Tuba2190 Cemreninannesiii belimden kasıklarıma agri giriyodu 15 20 dk bir sıkıp sıkıp bırakıyodu beni ve ben o ağrıyı malesefki 4 gün evde cekmistim kontrol günü doktora söyledigimde önce rahim boyunu ölçtü 17 mm cıktı🙈snr nst de 50 70 80 sancım cikti tabi hastanede yattım 1 hafta kestiler iğneler ilaclar ciger gelistiriciler cok sukur durdu 🤲
Gizemcey Benimde karnım semsert oluyordu mesela. Ve bacaklarımda ve kasığımda aşırı bir ağrı oluyordu. Tabi bende bilmediğim için bebek ağırlaştı heralde baskı yapıyor sanıyordum 😂 Meğer durum bambaşkaymış 😄 Hayır ağrım bariz vardı bilmediğim için sancı nasıl bir şey hiç öyle düşünmemiştim. Hala mesela şuan var beee meğer sancı böyle bir şeymiş diyorum 😄
Blm Pazartesi günü kontrolüm vardı benim de 35+1 dim nst de sancılarim çıktı serum taktılar bitince tekrar nst ye bağladılar 2.serumu taktılar o bitince sancılarım düzeldi ama ben hiç sancı hissetmiyordum normal rutin kontrole gitmiştim 2. Doğumum olucak İlki sezeryan olduğu için riskli olduğunu söylediler düzelmeseyydi yatışimi yapicaklardi 🤷🏻♀️