Kızlar benim çift rahmim var ikinciye hamileyim ilk hamileliğim çok zor geçmişti plesenta previa totalis olusmustu var mı benim gibi olan sizlerin nasıl geçiyor?
Çift rahmi olanlar var mı ?
Azimeka benim cnm şuan 29 haftalık hamileyim hep sorunlu geçiyor nasıl Bi rahim şeklin var benimki yarı bicornis kalp gibi dedi doktor
Benimde çift rahmin var. 25.haftadayım . Tam ortadan ikiye bölünmüş dedi doktor
Hatice_alkan42 nasıl sorunlu geçiyor sizin
Hatice_alkan42 nasıl olduğunu bilmıyorum söylemediler hiç ilk doğumum erken doğum oldu suan kızım 10 aylık tekrar hamileyim 7 haftalık
Miri06miri benim ilk doğumum hep kanamalıydı erken doğum oldu 35 haftada acil sezeryana alındım plesenta previa olustu
Miri06miri benim serklaj oldu 12.haftada ondan önce aşırı Bi kanama geçirdim hep yattım hala yatıyorum şimdide rahimagzi 25mm ye düşmüş hunileşme varmış erken doğum riski var zaten biliyir sunuz dur sizin hamilelik yani ilk hamileginiz nasıl geçti kaç haftalik doğum yaptınız
Azimeka sezeryan olmuşsunuz bide ikinci hamilelik çok erken değilmi benim işte serklaj yapıldı cnm kanamalrim oldu falan şimdi rahimagzi kısaltması bide hunileşme var
Hatice_alkan42 çok erken hiç beklemıyordum korunmaya rağmen oldu yapıcak bıseyim yok bu saatten sonra