Tazeanneeeesi2507 Hamile kaldığından hapşırıyorum ve öksürüyorum ara ara ben anlamadım normal mi ? Benim gibi olanlar var mı ?
benimmucizem1 Tazeanneeeesi2507 cnm bendede vardı öğrendiğim anda başladı ben korktukça daha çok arttı snra baktm ben endişelenince daha sık oluyo takmamaya başladım geçti şuan şükür öyle bir sorunum yok,sende kurtulursun inşallah ama endişe etme zarar vermez bebişe
Bodrumluanne Tazeanneeeesi2507 ay yalnız degilmişim alerjik bir dururmum olmadığı halde hamile olduğumu öğrendim öğreneli hapşuruyorum🤦♀️
charlottececi Tazeanneeeesi2507 ben de surekli hapsuruyorum burnum tikali genelde arada oksuruk oluyo geceleri yatarken. Normal gebelik riniti deniyor 😁
Biruykusever Bende hamile olduğumu öğrendiğimden beri öksürük başladı ve gribe döndü havaların da etkisinden sanırım. 4 haftalığız şuan . Ballı zerdeçallı süt içtim iyi gelir belki diye bi zararı olur mu acaba bebeğe bilginiz var mı?
benimmucizem1 Biruykusever cnm zararı olacağını düşünmüyorum ama sen yinede sadece ballı süt iç zerdeçal koyma doktora sor öyle kullan