lllllg defnelobe Bu illeti geçirmeyen kaç kişi kaldı acaba…şuan yenimi oldunuz?kaç haftalıksnz ve nasılsnız?Aşınız varmiydi?
defnelobe lllllg hayır aşık yoktu. Şuan 38. haftamdayım. günde 2 kere kan sulandırıcı iğne kullanıyorum ☹️ aşırı psikolojim bozuldu
lllllg defnelobe Bende yaşadım ve inanın ki yaşayan bir o kadar çok gebe var…bende asisizdim yakalandığımda ki asılı bile olsanız kapma durumu oluyo…moralinizi yüksek tutun lütfen..Rabbim sizide karnınızdaki melegide korucaktir…Sağlıkla kucağımıza alın inşallah…..
Arashsn defnelobe cok geçmiş olsun bende çok.korkuyorum.ozellikle.son.haftalar.yakalanmakran inşallah bir an önce.iyilesirsiniz
lllllg defnelobe hayırlısı olsun inan ki en zor en kotu dediğimiz şeylerde bile bir hayır vardır bir hafta sonra olsun varsın dogumunuz o zamana negatife dönersiniz inşallah Allah’ın izniyle daha çok erken negatife dönemleri duyuyoruz görüyoruz artk ve dogumunuz kolaylıkla gerçekleşir insallah….benimde iki aydan az bir zamanım kaldı daha önce geçirdiğim için deli gibi korkuyorum ama Rabbime sığınıyorum koruyan kollayan o..dualarım siz ve bebeginizlede olucak…
Seyma_61 Bende eşimle birlikte geçiriyorum maalesef doktorum antibiyotik ve kan sulandırıcı verdi ona güvenerek atlatmaya çalışıyorum bakalım
giomari Bende 11+5 haftalık hamileyim ve iki aşıliyim maalesef dün pozitif çıktı sonucum. Doktorun verdiği ilacı ve oksapar iğne kullanıyorum şiddetli boğaz ağrısı yaşıyorum öyle ki yutkunamiyorum bile inşallah bebeklerimizin suyu gözü hürmetine geçecek