Zeynur Meraba kızlar 14 haftalıkken bikini bölgenize ağda yapanınız oldu mu ??? Herhangi bi sıkıntı yaşadınız mı??
Sedaekici Zeynur ben ağdaya gidiyorum başından beri bi sıkıntı yaşamadım. Riskli bi gebelik değilse sorun olmaz
AycanFb Zeynur Bende başından beri ağdaya gidiyorum göbeğimi bile aldırıyorum çok şükür bir problemim olmadı. Düşük riski falan varsa dikkat etmekte tabiki de fayda var.
Zeynur Yoo çok şükür öle bi sıkıntımız yok da ilk defa yapcam ben de burdaki arkadaşlara danışmak istedim. Çünkü daha önce lazer yaptırdığım için gerek olmadı şimdi hamile olunca tüyler tekrardan çıktı. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
zlemAbbasiTun Bende hamile kaldıgımdan beri bikini ve göbeğimi agdayla alıyorum doktoruma sormuştum bi sıkıntı olmaz dedi alabilirisin bebege zararı yok dedi
deletedmom209 Zeynur 14 haftada sıkıntı olmaz da benim şu an erken doğum riskim var kaynanam yaptırma kasılırsın sancın başlar birden acıdan dedi
Zeyneptoprak Zeynur bende lazerliydim 37. Haftadayım 35 de yaptırdım canım falan acımadı hiç ama 35 e kadar lazere girmeden makinayla alıyorlar ya öyle aldım sende öyle yapabilirsin erken doğum riskin varsa makinayla almak yada aldırmak daha rahat olur
muhteriz Lazer yaptırdıysanız hiç ağda sürüp kıl köklerini yeniden uyarmayın derim. Jiletleyin Doğumdan sonra gider iki seansta temizletirsiniz o kadar emek para boşa gitmesin ağda kıl köklerini uyarıp lazeri etkisiz yapıyor
Biricigim Bende çok korkuyorum adadan jiletten biktim artik ya uğraşmaktan mafoldum artık ağırlaştim acaba uyuşturucu kremleri kullanıp aldırsam bisimi olurmu
Ayseayse5664 Zeynur Herhalde o haftalarda insan hassas olmuyor ama 30 dan sonra hassasoluyor 36dan sonrada çok kanıyor