Asena17 Kizlar 30.haftamdayim hic doymuyorum surekli birseyler yemek istiyorum ne gorsem canim cekiyor napicam boyle bilmiyorum yeni basladi bu bende gozum mu doymuyor anlamadim agirlastim da pek birsey de yapamiyorum sastim kaldim :Ddd
caghan_annesi Asena17 dün bende aynı posttan açtım valla benim 27 haftada başladı bu durum doymuyosak yiycez ya napalım yani çocuk emzirirken uykusuzluk yorgunluktan zayıflarız zaten😂😂
PrensesFiona Asena17 Biri beni mi anlattı 😅😅. 36.haftamdayım asla doymuyorum. Allah doyursun beni artık 😅
Begumergun Valla bende 17 haftalığım aynı durum bende var yemek yiyince anlık doyuyorum hemen geri acıkıyorum sanki hiç bişey yememiş gibi 🤔
Asena17 PrensesFiona yok bacım doymayız nereye gidiyor yediklerimiz anlamadim kabızım zaten buyuk abdeste de cikamiyorum :Dd
Sevalzumra1234 8 haftalikti basladi doymama hissi simdi 14 haftalik olduk dahada cok oldu her dakika mutfaktqyim agzim hic bos durmuyor
Asena17 Berrafiliz ne guzel kiz olsun ye ben o haftalar da mide bulantisindan mide yanmasindan hic birsey yiyemiyodum
Berrafiliz Asena17 güzel mi bilemedim sürekli ne yiyeceğimi düşünmekten yoruldum 😂 11.haftaya kadar çok şiddetli mide bulantılarım vardı bıçak gibi kesildi sonra böyle oldu 🙈