denizvebulut Haftamdan beri servikal yetmezlik sebebiyle kullandığım progestani bugün 34. Haftama gelmekle birlikte bırakıyorum sonunda 💪 rahim ağzı uzunlugum normale dönmüş, hunilesme de ortadan kalkmış. 10 gün önce dozu yariya düşürmüştük şimdi tamamen bırakıyorum. Bu konuda tecrübeli anneler progestani bıraktıktan ne kadar sonra doğumununuz oldu?
mikano denizvebulut kısalma dedikten sonra neler yaptın iş filan yaptın mı yoksa sürekli yatarak dinlendin mi? Darısı bizlere inşallah🤲🏻
denizvebulut mikano açıkçası ben hiç yatmadım diyebilirim. 3 yaşında oğlum ve evcil hayvanlarım var. Sürekli ilgi, oyun istiyorlar doğal olarak. Rapor aldım işe gitmedim ama iş yerim sıkıştığında kendi isteğimle yardıma gittim. Yemek, temizlik herşeyi yaptım.
mikano denizvebulut bende pek dinlenemiyorum maalesef çok güzel haftaya gelmişn sağlıklısyla kucağına alırsın inşallah🤲🏻
denizvebulut mikano Bu hafta itibariyle rahatladım bende iyice. Hep bir korku ile yaşıyordum şu saatten sonra korkum kalmadı diyebilirim. Darısı bu riskle yaşayan herkesin başına.