NecipBernaSvey Nnzhktt işte bende o yüzden diyorum hic kendimi hamile gibi hissedemiyorum belirtisi yok yani arada oluyo geciyo
Kardii NecipBernaSvey çok uzun süre ayakta kalma olduğunca yavaş hareket et yürü doktorum bana öyle dedi bu hafta daha ısınma tutunma haftasıymış ben sürekli yatıyorum bayramda yavaş yavaş ayaklan dedi doktorun ağrın olduğumda hemen yat dedi sende yat canım Allah korusun hiç bişey bebeklerimizden önemli değil 🙏 ben ev işi bile yapmıyorum valla kayınvalidemle annem bi temizlediler dip bucak 5 gün önce öyle duruyor ellemedim
NecipBernaSvey Kardii aynen bende ağrım olunca hemen ya oturuyorum ya da uzanıyorum hic ev işi yapmıyorum kuzenim geldi iki günlüğüne kalmaya diye o yapıyo iki gündür dün temizlik yaptı uzun süre onun yaptığıyla kalır valla doktora tekrar gidip düzelme olduğunu duymadan hic bisey yapmam
Kardii NecipBernaSvey aynen öyle benim rahim ağzında kanamam vardı progestan kullandım geçti ama yerleşim zamanı tam da tehlikeye atamam hiçbir şekilde 🙏
Betul44 Mervehasanali Benimde 4+6 da doktora gittim zorla gördü 7.7 mm dedi ben 10mm me hamiledir diyorum dedi Bayram’dan sonra gel dedi kafamı çok karıştırdı senin ki daha 4 diye görülmemesi normal bence
Mervehasanali 4 hafta 1 gunluk gozukuyor bnm hesaplamama gore en son hcg 260 dı kese gozukmedı basına gelen var mı
NecipBernaSvey Mervehasanali tekrar istedimi kan tahlili benim 389,9 cıkmıstı ilk kan testim eğer gebelik sağlıklıysa iki gün sonra aynı saatte kan ver değer iki katına katlanmıs olur dedi ikinci değerim 998,9 cıkmıstı bi kac gün sonrada cocuğu gördü
NecipBernaSvey Kardii bende herhangi bir kanama gözükmüyo dedi öyle büyük kan pıhtısı falanda yok dedi ara ara ağrım oluyodu ama artık ilacı kullandığımdan beri o ağrılar yok iki gündür sabah aksam 200 lük kullanıyorum bugün 3. Yü kullandım
istanbulluanne NecipBernaSvey Hic baslamadi. 24 haftaligm ne midem bulandi,ne kustum,ne koku hassasiyetim oldu. Ilk haftalar göğüslerim ağırdı o kdar olsun 😀
NecipBernaSvey istanbulluanne benimde ilk öğrendiğimde göğüslerim ağrıyodu iki gün önce dokununcada acır gibi oluyodu simdi oda gecti😂
NecipBernaSvey Betul44 benimde 4+5 te baktı rahim kalınlasmıs gebeliğe hazırlanıyo dedi sonra kan testi tekrarladık 5+3 günlük gittim cocuğu gördüm iki gün öncede kesem yamulmus olarak gözüktü düşük tehliken var dedi 😬
Betul44 NecipBernaSvey Allah yardımcın olsun canım bebeğin sana tutunur inşallah bana da rahmin kalınlaşmış dedi ama içime şüphe koydu
Kardii NecipBernaSvey içten içeydi şuana kadar hiç kan görmedim çok şükür 🙏 Ama geçmiş bende sabah akşam kullanıyorum
NecipBernaSvey Betul44 rahim kalınlamıs ozaman cocuk var kücük olduğu icin gözükmüyo 5. Haftayı gecince gözükür 5 haftalık bile bazen alttan bakmayla gözüküyomus 🙈