o1anneadayi Bugun kontrolde bebegin kafası geriden geliyor ve kafa yapısı düz uzun dedi belki yapisaldir dedi ama çok kafama takıldı var mi bu durumu yaşayan
denizvebulut o1anneadayi Benimkinde iki hafta önce gidiyor. Doktor normal bir durum dedi. Kaç haftalık?
o1anneadayi denizvebulut 35+3 haftaligiz 1 hafta geriden geliyor gerilik cok yok ama düz uzun da deyince endiselendim
denizvebulut o1anneadayi hiç dert etmeyin bir haftadan ne olsun. Yapısal olabilir, herkesin kafa şekli farklı. Üzmeyin kendinizi boşuna hicbirsey çıkmaz bundan.
o1anneadayi denizvebulut ama sadece geri demedi kafa yapısı düz uzun dedi o korkuttu beni yapisal desem ailede oyle olan da yok eşim ailesi ben ailem hepimizin geneli yüzükafa yapisi yuvarlak
denizvebulut o1anneadayi Bebegin anne karnındaki duruş pozisyonu bile bunu etkileyebilir. Ters bir durum görse doktor zaten ileri bir tetkik isterdi diye düşünüyorum.
o1anneadayi denizvebulut bilmiyorum ya cok kafam karıştı yarin gidip tekrar soracam ben bekleyemicem 10 günü dün kontrolde böyle böyle demiştiniz bunun sebebi ne yada risk durumu ne dicem
ilkkalpatisi Gönlünüzü ferah tutun inşallah bir şey yoktur, ultrason fotoğrafı var mı sizde bi düzlük gördünüz mü ki?