Ftmnrdgr Bugün 7. Haftaya girdim kızlar ama 2 gündür aşırı derecede midem bulanıyor, koku hassasiyeti de başladı. Önerebileceğiniz biseyler var mı sizde durumlar nasıl, bulantı olduysa nasıl geçti 😔
sema_altas55 Ftmnrdgr aynı haftada başlamıştı 12 de bitti tık yok cok şükür 🥰Allah kolaylık verisn şuan ben 16+4
Sfanur Ftmnrdgr bende 15+5haftamdayım daha yeni yeni bulantılarım azaldı kendi adıma konuşayım doğal yöntemlerle bulantım geçmedi zofer diye bulantı hapından sonra rahatladım
Ftmnrdgr Sfanur Doktor kontrolüm 7 Şubat da, o yüzden o zamana kadar geçici çözümler arıyorum ama sanırım yok
Cns-03 Haftadayım. Benim de bulantılarım var doktor prillam ilacını verdi. Önce 4le başladım şimdi 1 taneye indirdim. Onu da yatmadan önce içiyorum sabah bulantı ile uyanmıyorum. Salçalı yemek yapmıyorum evde. Koku hassasiyeti tavan yaptı çünkü. Et yemeklerini de kokularından dolayı tiksinmemek için yapmıyorum. Canım isterse dışarda yiyoruz. Size tavsiyem kızarmış ekmek yiyebilirsiniz kahvaltı da. Ben her gün yumurta haşlayıp kızarmış ekmekle yiyorum. Akşama da yoğurtlu çorba yapıyorum. Hem kokusu rahatsız etmiyor hem de yoğurtlu faydalı bir çorba içmiş oluyorum. Gün içinde de havuç ayva elma muz salatalık gibi kokmayan meyve ve sebzelerden yiyebilirsin ben öyle yapıyorum. Aç kalmamaya çalış birde susuz kalma o zaman daha kötü oluyorsun
Ftmnrdgr Cns-03 Bu kadar detaylı açıklama yaptığınız için çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi dinleyeceğim ❤️