Melisakplnn Kızlar 6 haftalık gebeyim ikizlere ve bazen dinç oluyorum kılıyorum ayakta ama bazen sürüne sürüne kılıyorum kasıklarımı hıssedıyorum oturarak kılıyorum. Sizce oturarak kıldıgımd Allah kabul edermi çok kafya takıyorum
Eda_Esen Melisakplnn Eşim bu konularda fazla dikkatli bende 24 haftadayım bayadır oturarak kılıyorum bi ara bırakacaktım hiç beceremiyorsan gözünle kıl demişti araştırır sürekli dinler hocaları biz kılalım da gerisini rabbime bırakalım keyfi bi durum değil sonuç olarak …
Gmzeucr Melisakplnn namaz kılmak hayalarıyla kılmak hiç kılmamaktan daha iydir die bi sohbet dinlemiştim gerçektende yeterki kıl yani hepimizin illaki hataları vardır önemli olan senin kılman niyetin o yüzden kafana takma canım Allah kabul eder İnşallah 🥰
Begumergun Önemli olan senin içindeki niyet nasıl rahat ediyosan öyle kıl sonuçta hamilelik zor ve çok kutsal bişey 🌺
Mrskocc Ayakta kıldıgımız namazın kabul olacagını nerden biliyoruz ki ? Siz kılın gönlünüz rahat olsun gerisi Allaha kalmış kabul olur inşallah 🙏
Kscelif Melisakplnn canım sen yeterki ibadetini yap gerisi Allah’a kalmış, kolay değil bide çift can taşıyorsun için rahat olsun💐