Suzanne Kızlar şimdi uyumuşum rüyamda avuç avuç kiraz yiyordum canım çekti var mıdır bulabileceğim bir yer dondurulmuş değilde hamile marketi tarzı bir yer var mıdır
Smyye1B Suzanne Bende rüyamda poşetle yediğimi görmüştüm ara ara normal olarak bulamadım donuk bulabildim sadece 400 gr 40tl gibi fiyata. Ama hala geçirmedi 🤭
Denizvegokyuzu Suzanne Migrosun macro center olan mağazası varsa eğer bulunduğunuz yerde oradan bakabilirsiniz 😇 Geçenlerde benimde canım bı yaz meyvesi çekmişti oradan doğranmış olarak da olsa bulabildik 🤗
Suzanne Smyye1B ya çok kötü mevsimde hamile kaldık zaten meyveye aşırı düşkünüm şimdi nasıl çekiyor canım yaz meyvelerini 🥰
Karelinannesi Suzanne al benden de o kadar ne istediysem bulamıyorum valla hep nisan Mayıs meyvesi 🙄🙄
Smyye1B Suzanne Ben 2 defa gördüm bide öyle rüyamda Bi annem elleriyle yediriyordu birde amcam kocaman Bi poşet hediye ediyordu. ben doğurunca yerim artık 😅 Gerçi annem rüyanda yediysen çocuğunda eksiklik olmaz diyor ama. 🥰
Zuleyy Karelinannesi yapmadım ama birileri yapmıstı ordan hatırlıyorum bu tarz yerler var hamileler icin