Deletedmom10846 _yasemin_ büyük oğlum çift isimli büyüyünce ayırdınız beni demesin diye çift koymak istiyorum ikinciye de
Tgbpoyraz Deletedmom10846 fazlasıyla 🤣 babasıda bende uysalız yani çocukkende yaramaz değilmişiz kime çekti bilmiyoruz
_yasemin_ Deletedmom10846 o zaman ikinci isim kısa olsun bence ikiside kullanılır o zaman tarafımı Poyraz Ege den yana kullanıyorum :) sağlıkla gelsin 💙
ipekveannesi Deletedmom10846 kuzenim var ismi Ali Poyraz. Çok beğenirim adını ve ikisininde kullanıyor herkes belki hoşunuza gider 😍
Deletedmom10846 ipekveannesi uyumlu gerçekten ali poyraz ama kuzenlerimin çocuklarında ali ismi çok fazla o yüzden pek sıcak bakmıyorum😊
Aslaninannesi01 Deletedmom10846 Ben oğlumun adıda Poyraz 5.5 aylık ama kök söktürüyor resmen şimdiden çok inat ama çok sıcakkanlı deli yılış ayy aşka geldim💙
Deletedmom10846 Aslaninannesi01 maşallah isminin hakkını veriyor demek ki😊 aslan ismi nerden geliyor nickinizin çağan aslan ismini düşünüyoruz eşimle. Eğer oğlunuzsa karakteri nasıl🥰
selinbirincisezen Bir oğlum olursa eğer eşimle kararımıza göre poyraz ege düşünüyoruz, bence en uyumlusu bu 😍😍😍🐥🐥
Aslaninannesi01 Deletedmom10846 eşim hep aslanm diye seviyor hatta aslan uyuyor mu aslan emiyor mu gibisinden konuşur hemde burcu aslan oğlumuzun
Deletedmom10846 Herkese çok teşekkür ederim poyraz isminden vazgeçtik sanırım eşimle anlamından çekindim biraz da söylemesi zor gibi. Çağan Aslan gibi bir düşüncemiz var şu an ona karar verdik gibi. Tabi değişmezse❤️