bhdrrabia Kızlar kocaelinde yaşamıyorum kayınvalidemlere geldik ayrıntılı ultrason yaptırmam lazım uygun fiyatlı bi özel hastane var mı bildiğiniz
Haticekckylmz bhdrrabia golcuk aile konak var ozel adem bey cok iyi ve ilgili 5ay once 250tl yaptirdim
Aktay Detaylı ultrason deyince aslında perinatoloji yan dal uzmanına gitmen gerekli. Her detaylı ultrason yapana güvenmemelisin bence. Acıbadem de Başak Hanım var 750 tl. Medicalpark ta Eray Çalışkan var 450 tl. Diğer hastanelerde genellikle kadın Doğumcular yapıyor tamamen soru işareti. Konak, cihan 300 dediler diye hatırlıyorum. Eğer onlarda bir sıkıntı görürse Eray Bey e gönderiyorlarmış en iyisi o. Ben Eray Bey e gittim çok memnun kaldım. 😉
EbruAA Aktay cnm merhaba bende Eylül 15 te eray beye randevu aldım ne kdr sürüyor acaba bide video renkli resim falan veriyor mu hastaneyi aradım ama bilgi alamadım bilgi verebilir miisn
pamuk_anne Haticekckylmz şu an ya 300 ya 350 dediler bize yalan olmasın ikisinden biri. Zam gelmiş sanırım.
Heaven1708 EbruAA ben iki hafta önce gittim eray hocaya. Ortalama yarım saat kaldım. Renkli resim ve bi kaç resim, 1 adet kısa video içeren cd verdiler
pamuk_anne Ayse53 arkadaşım yine ben :) umuttepede CD resim vs vermiyorlar değil mi.. Bizim de randevu orada da..
Heaven1708 EbruAA çok memnun kaldım canım eray hoca rahim agzındaki kısalmayı fark etti acil serklaj oldum.sorduğum her soruya cevap alabildim
KaviNim Acıbadem bana 825 lira dedi detaylıya Sevilay bas diye bir doktor var dolphinin orda 200 tl diye biliyorum gidenler hep memnun kaldı
bhdrrabia KaviNim canım sevilay başın kendi muaynehanesi falan mı numrasını nasıl bulurum cumartesi yaptırmam lazım
123buserabia123 KaviNim sevil baş çok iyi bı Dr bende ona gittim 200 lira hemen hemen 45 dk sürdü heryerine bakıyor çocuğun
pamuk_anne KaviNim bu hanım radyolojici galiba. Perinatoloji daha iyi olur diyorlar ama tabi bilemem yinede.
EbruAA Heaven1708 geçmiş olsun canım bende çok kişiden iyi bir Dr oldugunu duymuştum o yuzden onu tercih ettim herşey yolunda gider inşallah hepimiz için sağ salim alalım kuzularımız kucagımıza
Gks Heaven1708 siz kaçıncı haftada serklaj oldunuz rahim ağzınız kaç mmdi? Eray bey bana da serklaj yaptı. Ona gidiyorum kontrole
Busrak bhdrrabia sevil hanımın kendi muayenehanesi dolphin avm nin üstünde 4. Katta 416 numara. Randevu almayı unutmayın 0262 325 08 06 0530 261 77 93 Bayram olduğu için tatilde olabilirler
M3lt3m Cihan hastanesi sebiha hanıma gitiim 5 gün önce 350 tl ödedim ve tekrar cagırıyo 10-15sonra görmediğim bişey varsa tekrar bakim diye