Ece1238 Meraba arkadaslar 22 haftalık hamileyim oğlum olucak 💙 ismine karar veremiyorum ben pamir koymak istiyorum ama eşim hiç beğenmiyor içine sinmedigini söylüyor sürekli sizce pamir ismi kötü mü ?
LawyerEce Ece1238 Kötü değil “bana göre” ama ben pek beğenemedim üzgünüm. 🙏🏼 Anlaşmazlığa düştüyseniz beraber beğendiğiniz bir ismi koyabilirsiniz ya da iki isim düşünüyorsanız iki isimde koyabilirsiniz.
ZllTzcn Ece1238 aynı durumdayız canım ben de Pamir koymayı çok istiyorum eşim de bana diyo ki kedi ismi gibi . Ama ben hala çok istiyorum Pamir koymayı
habibedogan Ece1238 Canim kulağa pek hoş gelmiyo gibi tabi herkesin zevki farklıdır sen bilirsin birde en önemli olarak koyacagin ismin anlamınin güzel olmasına dikkat et
Aselinkooo Tercih etmiyeceğim Bi isim anlamı nedir :/ ama her ismi herkes sevecek diye Bişey de yok yani eğer içinize siniyorsa siz bilirsiniz. En çok seslenecek olan sizsiniz sizin sevmeniz benimsemeniz lazım
Bsraoztop Bencede pek güzel değil ama karar sizin tabiki..anlamı da orta Asya’daki sıra dağlar yani çok da Bi manalı Bi isim değil bence :/
Ece1238 ZllTzcn evet aynı işte banada köpek ismi gibi ilerde çocukla çok dalga geçerler diyor bende çok istiyorum ortak karar olsun diye 2 isim koyalım diyorum 2 ismede karşı ole kararsız kaldım bende
ZllTzcn Ece1238 ama ben de şöyle düşündüm. Ben doğuruyorum diye yalnızca benim çocuğum gibi söz sahibi olup ona söz hakkı tanımama olayına dönmesin diye babasının da gönlünün olmadığı bir isim koymaktan vazgeçtim.
Beboicinburdayim İkinizinde seveceği bir isim olsun bence. Pamir bana da hoş gelmedi. Eşim istese ben istemezdim doğrusu. Uydurulmuş isimlere benziyor köklü bir isim olsa da