MeryemKurtul Bayanlar merhaba 20 günlük bebeğim var iki gündür gaz çıkarmak için (alttan) zorlanıyor bunu yaşayıp bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı ?
Ebraradinn Kesinlikle zeytinyağı canım poposunın tam girişine azıcık zeytinyağı aynı zamanda göbeğine sür yaklaşık 10 dk sonra mucizeyi göreceksin :)) hem doğal
MeryemKurtul Ebraradinn hiç yapamıyor değiliz sabah yaptı ama gazı çıkarma sürecinde kendisi sıkıntı yaşıyor baya 🤭 ama durum ilerlerse tavsiyenizi dikkate alıp deneyeceğim teşekkürler 🙇🏼♀️
Esrakm Rezene çayı çok işe yarıyormuş. Ağzına bir iki damla damlatacakmışsın. Daha denemedim bende 23 günlük taze anneyim bizde de gaz sancısı var ama çok şiddetli değil. Eğer şiddetlenirse bende deneyeceğim.
MeryemKurtul Esrakm kendim kullanıyorum ama çocuk için bilemiyorum . 🤷♀️ Sabah yaptık ama çok sancılı hale gelmeden önlem alıp rahat etsin istiyorum o yüzden fikir alışverişi iyi olur diye düşündüm . Tavsiyeniz için teşekkür ederim .
Elif112 Benimde 19 günlük bebeğim var kimyonlu rezene çayı aldım onu kendim içiyorum 1 cay kasıgida onun ağzına damlattim, gaz damlası aldım sab simplex ondan icirdim yine kaşıkla belirtilen damladan, poposunada zeytinyağı denedim karnına masaj yapıyorum ama sadece azalttı biraz yeterli değil henüz hala Çok zorlaniyor