Newmom49 dilaaaraozturk 3-4 kg bebek 1 kg plesenta 1 kg amniyon sıvısı 1 kg kadar göğüsler 2-3 kg kadar ödem 1-2 kg artan kan hacmi toplam 9-12 kg zaten gerisi sizin kendi yağlarınız boşuna aldığınız kilolar oluyor
Newmom49 Kızlar hamur işi ve aşırı beslenmeden kaçının egzersizlerini aksatmayın riskli bir durumunuz yoksa yürüme koşma eğilme diyenlere tekme atarak cevap verebilirsiniz.Abartmadan canınızın istediğini yiyin ama mutlaka gün içinde bolca hareket şart çıtır ve sağlıklı anneler olalım
Ceress dilaaaraozturk normalde 62-64 arası gider gelirdi kilom, hamileliğim netleştiği zaman (4.hafta) 66 kilo idim 🤷♀️ Bu sabahta malum 75.9 ‘u gösterdi tartı 😁
Oguzmine Bende 25 hafta 10 kiloydu birdahada tartılmadım nasl aldım anlamıyorum yalnız değilsin umarım veririz 😊
Ceress dilaaaraozturk çookk merak ediyorum bir o kadar da korkuyorum sonlara doğru göreceğim rakamdan 😅
Papatyam63 Ssmom ayy kız sen ne yedin çok fazla ben 9 kilo aldım buna fazla diyorum bende 31+6 günlük olduk
Ezgisrerkli Ssmom Ben orantılıda almadım kiloyu, sadece alt kısmından ve bu yüzden çok çatlağım oldu 🤷🏼♀️ Ama olsun, hayırlısıyla sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza gerisi önemli değil 💕
Ceress dilaaaraozturk ödem o ödem 🤣 aynı soru bende de var homini gırtlak yesem eywallah dicem de yemediğim halde nasıl oluyor anlamıyorum 😅
Adige95 37+2 haftayım 11 kg aldım kilom fazlaydı hamile kaldığımda dikkat etmeye çalıştım ama illaki alınıyor kızlar veririz üzülmeyn😅