Gulo1511 İlk Hamileliyim Beslenme Konusunda Sıfır Bilgi Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim Anneler önerdiğiniz sayfa kitap vs ulaşabilceğim yerler var mı ? Biraz araştırma yaptım ama bulamadım pek 🌹
Derininannesi_ Gulo1511 asitli içecekler sakatatlar hamur işleri bunlardan uzak dur demişti bana doktorum canım tuz cok tüketmemeye yağlı yememeye dikkat ediyorum. Bol bol protein sebze meyve yiyorum şimdilik
Bebekimbebekim Gulo1511 herseyi ye ama az yee bebek cok fazla almiyor yediklerini fazla fazla yersen hepsi sende yag olur . Sabah 1 tane ceviz ye yatmadan 1 tane muz ye ama suan degil 3 ayin bitince basla suan bebek su ile besleniyor 😘
Deletedmom455465 Bebekimbebekim aaa öyle mi ben de ilk haftalardayım kendimi sıkıyordum her çeşit meyve sebze yeyim diye
Gulo1511 Bebekimbebekim Su içmeyi normal zamanda çok tüketiyordum ama şuan aşırı su ihtiyacı doğuyor sanki oruç vakti ezanı bekler gibiyim su baya tüketiyorum bir kaç yerde de okumuştum ama teşekkür ederm yine 🌹
Bebekimbebekim Deletedmom455465 suan gereksiz canm bebegin daha bir mercimekten bile kucuk kan piticigi hicbir vitamini almiyor 3 ayin bitince yemeye basla herseydende az ye bebek toplu igne ucu kadarini aliyor gereksiz kilo alirsin
Gulo1511 Deletedmom455465 valla bende biraz öyleyim ama şimdiden kendimi düzenli yemeğe alıştırmak istiyorum mesela süt içmeye bile başladım normal zamanımda pek öyle düzenli beslendiğim söylenemez 😂