@“Sevdaelmc” 6 yıl önce kızımı zeki akkum beyin takibinde doğurdum, zeki beyden çekindikleri için fazla iyi davranıyorlardı samimi gelmiyordu bu durum.Ama sonra öyle olmadığını anladım iki hemşirem vardı öyle iyilerdi ki… Gece annem eşim kayınvalidem uykudaydı hemşirem tuvalete götürdü beni bana dedi ki ben senle girip seni temizleyeyim kafanı eğme düşer bayılırsın utandım kabul etmedim ama içine sinmedi yanımda bekledi hem de çiş falan da değildi 🙈🤷🏼♀️ sonra baş ağrın var mı kahve getireyim dedi ben de bana üçü bir arada verdiler şeker tüketmiyorum diyince benim çantamda şekersiz var yapıp getireyim sana demişti yok desem de yaptı getirdi gece beni yürüttü emzirme hemşire ayrı ilgilendi yani çok memnundum sadece benim ani doğum oldu birz zordu ama ben doktorumdan çok memnundum Diyarbakır’da şöyle bir düşünce gelişti ben kıymetsiz miyim ben de memorıal a gideceğim o gitti şu gitti ama çok iyi doktorlar Memorial dışında da var şimdi doktorum zeki bey değil 34. Haftamdayım daha önce şehir dışında olup Diyarbakır’a şimdi gelen bir doktorumla devam ediyorum ikisinden de memnunum ama dediğim gibi zeki akkumu Diyarbakır’da tek geçerim sadece Genesis hastanesini sevmiyorum bir çok kişi de zeki bey ameliyatlarını orada yaptığı için onu tercih etmiyor diye duyuyorum ilk doğum yaptığımda prensesler gibiydim odam özeldi organizasyon yapmıştık vs. İkinci gece hastaneye kaldırıldığımda normal odaya apar topar aldılar kokuyordu eskiydi hijyen değildi ve 17-18 yaşlarında bir hemşire gelip bana bağırdı elimin üstünden serum yapmadığım için.Benim de dayanamadığım ve hoşlanmadığım bir şey kolumdan yap dedim damarı bulamıyorum dedi sonra yapmadı kızıp gitti acı çekiyordum ortada zeki beyin ekibi yok tabi artık. Sonra eşim gidip bağırdı ona ölsün mü yani dedi gelip yaptı bu defa damara gitmedi deri altına gitti kolum şişti o an artık sinirlendim dedim ki doktorumu arayın zeki beyi gelsin dedim zeki bey dediğim gibi şakamgibi ama hemşire etrafımda fır dönmeye başladı korkudan bilsem ilk önce söylerdim 🤣 yani evet Türkiye’de sağlık sektöründe brşaz şns biraz para önemli rol oynuyor