Acemiannee25 Kızlar merhaba 37+6 hamileyim ilk gebelik ve baya acemiyim:)) çatı muayenesi olmadı henüz bir iki güne kontrol var yapacak sanırım akıntılarım baya arttı sürekli hareket ediyorum vesaire ama doğum çok uzakmış gibi geliyor:)) erkekler geç geliyor olayı doğru mu acaba bir de benimle aynı haftada olanlar ne durumda acaba
Elifnur13 Acemiannee25 ben de 37+6yim 😊😊 beyaz akintim artti sertlesmelerim oluyo ara sira baska belirti yok henuz🤓
cerenmina Acemiannee25 37. Haftada sizin gibiydim su an 39+2 olduk hala gelmedi sancı da yok. Bekleyeceğiz son doğum tarihine kadar yani pazartesiye kadar.
cerenmina Acemiannee25 doktor bekleyeceğiz dedi 😊 cuma hem suyuna bakacak hem açılma var mı diyecek bakacak 2 hafta önce yoktu çünkü
Rukiyeqltntssss Ay benimde 35 haftalık bugün nstde 1 kere sancı çıktı karnım sürekli kasılıp sertleşiyor geceleri uyuyamıyorum vajina ağrısından bizimkide erkek bakalım ne zaman gelicek🥰😀
Elifnur13 Rukiyeqltntssss sizin sanki cok bekletmiycek gibii 😊 saglikla huzurla gelsin hepsi insallah
Mimik Ben de 37+5 ve kizimin dogmaya niyeti yok🤣 38+6ya zorunlu sezeryan randevusu olusturduk… Doktorum o zamana dek geldiii geldi, gelmedi artik biz alalim dedi… Ve kzim dogum pozisyonunu gectim, makat gelisi bile degil😅