BirPatiSever Doğumdan önce mi kullanmaya başlamalıyım. Günde şu kadar saat göğüste kalmalı diye bi kural var mı yoksa sürekli mi göğüste durmalı
Naazli BirPatiSever internette bir doktor 8. Ayda başlamak lazım diyor. İlk başta 2 şer saat takmal lazımmış sonra arttırmak gerekiyormuş taktığın saati
Nazlimom BirPatiSever ben silverlinda markasını aldım daha kullanmaya başlamadim kullanım klavuzunda doğuma 2 hafta kala günde 1-2 saat ile başlayıp artırarak kullanın yazıor
EceDrn BirPatiSever günde 2 şer saat doğuma kadar takmak gerekiyormuş canım lansinph sürüp kapatıp 2 saat kullanıp sonra cıkarıp temizle ben öyle yapıyorum 36+5 iz geç bile kaldım 🤷🏼♀️ son ay kullanılması öneriliyor.
BirPatiSever Nazlimom benimki de silverlindaymış. Kargo paketini inceleyecek vaktim olmamıştı meğer kullanım kılavuzu da varmış içinde. Teşekkür ederim ☺️
BirPatiSever EceDrn şimdi kullanım kılavuzunu keşfettim de başka kremlerle kullanmayın etkinliği azalır yazıyor. Bilginiz olsun ☺️
EceDrn BirPatiSever doktorum o şekilde önerdi bana bir liste verdi hafta hafta yapılacaklar listesi onu uyguluyorum o yüzden öyle yazdım. Bir sürü masaj tekniği vs öneride bulundu tabi bunlar normal doğum için 🤗