Nurerdogann 6+2 gebeyim ve aşırı koku hassasiyeti ve çok Fazla mide bulantım var lütfen destek verin çok zor
Mubufe Nurerdogann bende aynı siz gibiyim dayanamadım bugun doktora mesaj attım ilaç yazmış hap eşim aldı akşam getirecek inşallah faydası olur
Derininannesi_ Nurerdogann prilam al canım doktoruna danış ama önce baya faydasını görürsün ben 18.haftama kadar kustum onunla yendim
Benferus Nurerdogann malesef çoğu hamile yaşıyor bu durumu. İlaçla bi nebzede olsa hafifletebilirsiniz. Allah sabır versin ne diyim 😑😑 geçmez gibi geliyo ama inanın geçiyor zamanla benim 20. Haftamda azaldı çok şükür 🤲🏻
Mubufe Nurerdogann tabi ki yazarım aç karna demiş doktor benim akşamları bulanıyor genel de gece mi atacağım bilemedim
Zeyzeym Mubufe bana gece yatmadan önce 2 tane gündüz geçmezse 1 tane daha alabilirsin demişti ama gündüzleri uyku yaptığı için sadece geceleri alıyorum ben beni çok rahatlattı umarım size de iyi gelir
Mubufe Derininannesi_ doktor iki tane at demiş ama eczane bir tane içsin geçmezse bida atsın demiş sizce nasıl yapayım
Derininannesi_ Mubufe ben iki tane aldım kuzum cok kötü oluyodum çünkü baya kokulardan tatlardan cıkarıyorum her yediğimi
Mere Nurerdogann canım bu cok normal bir şey bende 13. Haftama kadar öyleydim ve ilaçlarda bir süre sonra yararlı olmuyor yapabilecegın tek sey bol sıvı tuketmek yemek yiyemiyorsan zorlama meyve ye ben aç kalıyodum günlerce açlıkta. Ölcem diye ağlıyodum ama bir şey olmuyor çok şükür
Mubufe Derininannesi_ öyle yapayım doktorun dediği de o şekildeydi zaten . Bende kötüyüm sadece salçalı ekmek yiyebiliyorum bşr haftadır onu yiyorum sadece
Derininannesi_ Mubufe direncin düşer Allah korusun dikkat et kendine ilacı iç faydasını görürsün inşallah
Sevdaerkose Günde 3 kere prilam içiyorum hiç bir etkisi olmuyor bende maalesef hergün öğürmekten yiyemekten ağlıyorum çok kötü Allah herkese sabır versin
Mubufe badeninannesiii Sevdaerkose Dün gece bir tane içtim faydası var şuan ama ilerleyen zamanda ne olur bilmiyorum
Mubufe Zeyzeym evet çok uyku yapıyor gece bir tane attım ben şuan iyiyim bakalım ilerleyen zaman da ne olur bilmiyorum