Tueib 24 haftalık gebeler var mı neler yaşıyorsunuz kaç kilo aldınız veee ne zaman alışveriş yapacaksınız 👶🏻🤰🏻😊😇🙈😍
Zarife Tueib 24+1 im kontrolum guzel gecti hersey yolunda bebisim 685 gram olmus masallah ☺ seker yuklemesi yaptircam randevu aldim 3 ocaga.
Tueib Zarife ben 2-3 hafta önce gittim 1 ay sonra gel dedi sabırsızlıkla bekliyorum bana da yapalım dedi doktor kararsızım
Zarife Tueib evet banada yine 1 ay sonra gel dedi. Ben yaptircam ya gizli seker falan varsa ciksin ortaya zaten cok arastrdim gunluk yedigimiz seker oranindan bile azmis o seker sadece bikere icicez zatn sakincali bsy olsa doktorlar istemezdi bence 😏😏
Annee6 24+2 😊Alisverise henuz ufak tefek kiyafet alarak basladik. Odasina ve diger eksiklerimizi ocak ortalari gibi baslicam ki zaman gecsin sonra onlarla oyalanirken. Bugun doktora gitim. Seker yuklemesi yaptirmiyorum. Herkesin kendi karari sonucta 😊
mercimek Merhaba bugün 24 haftalık olduk rabbim nasip ederse kızım olacak ben toplam 9 kilo aldım biraz fazla sanırım rabbim sonumu hayretsin😰 şeker yüklemesi önerdi doktorum ancak ben hala kararsızım🙄