Banunur Kızlar 35 haftalik hamileyim bana ciğer çilek karadut nar vişne yersen bebekte leke olur denildi sadece ciğere dokunmadım kafama çok takıldı ister istemez yedim bunları şimdi elime birşey alınca leke olacakmış gibi oluyur psikolojikmen doğum lekesi yapar miyiz yardımcı olur musunuz
Esmaonur Banunur batıl inanç hiç birine inanmıyorum. 27 haftalığım hemen hemen her gün nar ayıkladım yedim. Sizde gereksiz yere strese sokmayın bence kendinizi
litfenama Banunur her gün çilek yiyorum. Çocuk komple lekeli olacak demek mi oluyor bu? Yapmayın lütfen. Kafanıza takmayın böyle şeyleri.
Pamukcukk Banunur Böyle şeyleri bende oldu diye anlatanlar bence çok inandığı için olmuştur. Hepsi uydurma
Passion_ Banunur ben nar ve çilek çok yedim özellikle çilek böyle bişey varsa benim minnoş çilek şeklinde doğabilir 😅😅
Hamisannesi Banunur banada dediler ziyaretlere gidersen elini yüzüne sürme sürdüm kızımın kafasında hafif bir leke var doğru galiba 😂
Mimik Ahahah… yok kiz… ben nar ayiklayip ayiklayip yiyiorum…cilek lop lop gömüyordum🤭🤭🤭 Ciger yasak diye yemedim… Ya canim soyle dusun, bebek guzel dogmasi icin zibilyon batil inanç var… Olsa onlar tutardi🤣