Esrayprk 10.haftaya girdim fakat sabah uyanıyorum mide bulantosı ile bir şeyler yiyim diyorum geçmiyor yatana kadar midem bulanıyor yaşayan bar mı ya hep mide bulantısı yaşıyorum
Haticecebrail Esrayprk bende 12 haftalığım başlarda kokulara hassasiyetlik vardı şimdi ise sabahlaŕi özellikle cok bulaniyor kendimi hep pencerede buluyorum.Ekşi çok iyi geliyor bulantiya🙂
Susu_09 Haftada başladı şuan 11+4 oldum hergun sabah kalkınca 3 saat sürüyor bide akşam yemeğinden sonra oluyor bu hafta kontrolünde ilaç isticem
Esrayprk prensesinannesi7 benim 9.haftada sadece akşamları oluyordu şimdi bütün gün olmaya başladı hep yatmak istiyorum kimse ile konuşmak istemiyorumm
Gizem260 Benim iki gündür bide baş ağrısı eklendi 10+5 gece yatarken ağrıyodu sabah eşim giderken uyandım geçireyim dedim bayılacak gibi oldum başım döndü geri yattım 11 gibi uyandım yine başım ağrıyor sonra bi safra kustum hala yatıyorum
prensesinannesi7 Esrayprk ay o tek bende var sanıyordum bende kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum tek başıma yorganı başımdan geçirip gün boyu yatmak istiyorum
Kaysi Esrayprk durduk yere bulanıyor ve kusuyorum sonrasında da midemden ağzıma kadar yanma oluyor anlacaginiz baya zor hiç kilo alamadım aksine zayıfladım kusmaktan.
Esrayprk Kaysi ahh biliyorım kusamıyorum ama yiyemiyorımda tuzlu krekar biraz geçiriyor gibi elimde onla geziyorum sonra kan şekerim düşüyor çikolata yeme istegi geliyor çok garip şeyler
ipekci_G Haticecebrail koku hassasiyetiniz gectimi bnm felaket derecede koku hassasiyetim var hersey kokuyor yiyemiyorum
Haticecebrail ipekci_G yok gecmedi yemeklerden de asiri derecede tiksinmis durumundayim.Bazen yemek bahsi acildiginda dahi midem bulanır lavaboya kosarim
Esrayprk ipekci_G yok hyır hastameye geldim serum taktılat mide bulantısına iyi geliyormuş sizde sorın doktorunuza