Hapyymami Merhaba anneler ben yumurta yemiyorum küçüklüğümden beri biliyorum hamilelikte çok faydalı fakat yiyemiyorum onun yerine ne yesem protein eşitlenir?
Lulikli Hapyymami ben her gün yemiyorum canım. Onun yerine kaşarın yanına en az 1 çeşit duruma göre 2 çeşit peynir yiyorum ve süt tüketmeye dikkat ediyorum.
Fatma4495 Hapyymami bende aynı durumdayım ağzıma süremiyorum yerini bişey tutmaz ama peynir yoğurt yemeyi çok seviyorum ben
kahvesever__ Hapyymami süt ürünleri tüketin bende süt içemiyorum doktor bana ayran iç aynıya geliyor demişti sizde peynir yiyin çeşitleri bol bol tüketin süt içe biliyorsanız süt için yoğurt yiyin bol bol
Deletedmom73711 Hapyymami Et, tavuk, yoğurt, peynir, süt bunları tüketebilirsin, protein açısından zengin bir çok besin var internetten bir bak istersen. Doktorum midenin almadığı hiçbir şeyi zorla yeme onun yerine alternatif şeyler tüket dedi bana.🙏🏻
minikportakal Hapyymami benim saframda problem vardı yumurta yiyemğyordum diyetisyenim 2 yemek kaşığı lor yazmıştı listeme peynir de yiyemğyordum çünkü o yüzden