Oznurkk HGulsah neler yapıyorum neler doktorun kapısına giderken bak kızım bu kez yüzünü göster anan üzülüyor diyorum ya eliyle yüzünü kapatıyor ya da kıçını dönüyor 🤣 Geçen alttan kontrol edildi o zaman bile sadece burnunu gördüm yan dönmüş 🤭
HGulsah DamlaAli ben hep ULTURASYON derim mesela Doktor a da TOKTUR derim. Bide hep ben bilmem beyim bilir derım.İroni yi de severim bilmem anlatabildim mi 😂
Armess_loya Bernako sen beni çok güldürdün yaa dün kü muhabbette aklıma hep geliceksin yaaa silkeeleme olayı kızzz 😂😂😂😂 kızzz 🌸🌸🌸🌸😬
lunam Bence biz ne seviyorsak onlar da onu seviyor, ben kahvaltıda börek yiyip gitmiştim detaylıta ve hanımefendi kıpır kıpırdı maşallah 😁 doktor bile çok hareket ediyorsun dur biraz demişti 🙈
HGulsah lunam evet haklısın o konuda canım muz u çok severım bir maymun misali hep muz da hareket ediyor ya yok psikolojık diyorum ama bilimsel tıpsal her sekılde açıklaması varmıs valla 😂
DamlaAli HGulsah ironi olduğunu anlamak için müneccim olmak gerekir malum yanlış yazan çok var ayrıca yanlış da yazılabilir önemli olan düzeltmeye, doğrusunu yazmaya çalışmak 🥴