HGulsah Kızlar detaylı ultrasona gireceğim bugün.Tok olacağım ama,böyle şunu yedim de yüzünü net gördük dedıgınız birsey var mı ? Sütü çilekli yavrum sizi sürekli😘😂
Deletedmom623737 HGulsah Ben sandviç 🥪 yemiştim 😅 Bol su içmiştim bide 40 dakika boyunca gördük yerlerini 😋
zynpada HGulsah ay ben çikolata yemiştim kıpır kıpıdı hiç yerinde durmadı yüzünü gördük ama hareket ettiğinden çığlık filmindeki maskeler gibiydi yavrum 😂
Mrv1007 HGulsah ben normal kahvaltı etmiştim peynir zeytin yumurta falab. Yanıma da her ihtimale karşı çikolata aldım, doktor yemene gerek yok dedi o yüzden yemedim. Döndü yüzünü minik kuşum 🤣
MihrimahVeAnnesiii HGulsah Kız Allah seni hahahahah 😂😂😂😂😂😂 Ben sadece çikolata yiyip su içtim kahvaltı bile yapmamıştım kızım gösterdi her yerini sadece biraz yüzünü sakladı onda da karnımı falan salladılar gördük hemen 😂😂😂😂
Armess_loya Bernako sen beni çok güldürdün yaa dün kü muhabbette aklıma hep geliceksin yaaa silkeeleme olayı kızzz 😂😂😂😂 kızzz 🌸🌸🌸🌸😬
HGulsah zynpada çok da hareket etmesin ya azcık dursun da bakalım 😂 Belki cinsiyette işlem görmüştür 🥴
Deletedmom623737 Bernako Çekirdek desem inanır mısın ahahahahahah Çekirdek yiyince cocuk kıpır kıpır napım hastene kapısında çekirdek mi çitliyim 😅
Bernako Deletedmom623737 ahahah valla mı 😂 fakir eroini 😂 düşünsene detaylıda çıt çıt yiyorsun doktor odadan kovuyor
Zynp44 HGulsah ben iki tane çikolata yedm yine uyuyodu ahhahah hep uyuyo benim kız ahahahah ama Allahtan bize dönük uyuyodu gördük ahahahah