Asilsmommm Bugün 35+0 olduk 🙈sizde durumlar nasıl kızlar bende hiç ağrı filan yok çok iyiyim şükür ama çok kilo aldım 52 idim 72 oldum Bebek kilosu da en son 2500 dü🧡
miranbeyinmothersi Asilsmommm bende 35+2 son iki haftadır çok zorlanıyorum bebeğim 3 hafta ilerde kilolu yani doğumuna bir iki hafta kalmış biryle aynıyım. Karnım sertleşiyor çok yürüdüğümde kasığım ve belime aşırı ağrı giryor olabildiğince dinlenmeye çalışıyorum
Asilsmommm miranbeyinmothersi bana da iri bebek dedi sizinki kaç kilo acaba 😍bi de kilolu olsalarda 40 ı beklerler mi ki biraz sabırsızm😂
miranbeyinmothersi Asilsmommm kuzum ben 34+0 3120 gram 50 cm. 40 bekleyemez sezeryan zaten hen 38+4 istedim hocada uygun dedi devlette ise 39 basında alırız demişti bana
NesrinH 34+2 yim kaburgalarım heryerım agrıyor 😥 sadece 3 kılo aldım en basından berı hıc kılo almamıaım sayıyor doktor🤣 en mıtlu oldıgum yanı bu yarın randvum var nst ye gırcem ınslaalh hersey yolumdadır🤲🏻🤲🏻
miranbeyinmothersi Asilsmommm evet canım fenetik yani hem ben hem bütün kardeşlerm 4-5 kilo doğmuşuz bide eşimde 184 95 kilo bende 178 95 kiloyum o yüzden genetk olduğunu düşünüyorum