Babyboyveannesi Bebegimin suyu 100-110 olması gerekirken 72 çıktı. Doktor sıkı takip istedi ve bebeğin hareketlerini kontrol etmemi söyledi. Cuma tekrar gidecegiz belki de doğuma alacak 😔 Bu durumu yaşayan annemiz var mi?
Acemianne__ Babyboyveannesi 36 dan sonra su azalmaya başlıyor diye biliyorum ben ama değerler hakkında fikrim yok benim de suyum azalmaya başlamış bol bol su iç dedi bana doktor. İlk duyunca moralim bozuldu ama bebegimin hareketleri gayet iyi sende takip et su iç inşallah birşey olmaz
Babyboyveannesi Selin12- yiyorum canım inşallah faydası olur🤲 doktor bana sıvı tüket ve hareket et yürü dedi
Babyboyveannesi Acemianne__ yaa öyle mi inşallah ben de hareketlerini iyi hissediyorum ama panik oldum yine de bı de bazen az da olsa suyum sızıyor gibi gelmeye başladı
Selin12- Babyboyveannesi canım havuzun suyu çok daha etkili havucun suyunu kati meyve soracağına sok gerçekten işe yarıyor
Acemianne__ Babyboyveannesi aynı şeyleri yaşamışız. Akıntın artmış olabilir bende akıntı oldukça su geliyor ondan mı azaldı acaba diye düşünüyordum😅 36+6 da öğrendim bende. Hakkımızda hayırlısı olsun biz elimizden geleni yapalım bakalım
Babyboyveannesi Acemianne__ yaa şuan kaçıncı haftanizdasiniz peki ve şuan suyu nasıl düzelme oldu mu? Kilo almasında bi sorun oldu mu bebeğin
Acemianne__ Babyboyveannesi canım merhaba bugün kontrole gittim ben suyu çok iyi dedi darısı başına bu süreçte bol su içmeye çalıştım
Babyboyveannesi Acemianne__ ya çok sevindim sizin adınıza inşallah bizim de öyle olur 🤲 öğrendiğimden beri nerdeyse günde 4 litre içiyorum umarim yarar bebeğime 😊 ben de yarın gidicem inşallah güzel şeyler söyler doktorum