melekkizim_00 Kızlar bu sabah yumurta haşladım, rafadan kalmış biraz çatalı batırdım ağzıma attm sonra aklıma geldi geri kalanını çöpe attım ama bişey olur mu siz gebeliğinizde yemiş miydiniz🤦🏻♀️ İçime kurt düştü
karamel33 melekkizim_00 bende yumurta yiyorum her türlüsünü yapıyorum çok şükür bir sıkıntı yok 9 haftalık olduk bugün
Barisinannesi melekkizim_00 ben de guzelce pisiriyorum bu sefer de etrafinda cok hafif gri bi hare olusuyor sizin de oyle mi
donmezzderya melekkizim_00 hiç bişey olmaz bende yaptım o hatayı 😂 hatta dolabımda çiğ poşette süt vardı kaynatayım dedim oda bozulmuş en dibinde yapışkan bişey olmuş kaymak gibi kaymak sanıp tadına baktım tüküre tüküre bir hal olmuştum korkma 😂😂😂😂 hamilelikte insan gaflete düşüyor gerçekten hepsini yememişsin sonuçta hem sıcak işlemiştir korkma
Bendiyebiri melekkizim_00 bende yiyorum her zaman değil ama arada yedim yani bişey olmaz inşallah ☺️ Artık yemiyorum ama 31. Haftadayım bi yada 2 kez yemişindir fazla değil.
Gmz34- Çoğu şeyi yedim rafadan da salam vs şükür bişey olmadı ama tabi dikkat edilmesi gerek normalde