elfimiz-9800 Kızlar son iki ayda kilo alımım durdu bayadır kilo almıyorum hatta vermişim bebeğim kilo alıyo mudur sizin başınıza geldi mi kendiniz kilo almadınız ama bebişlerin kilo alımı devam etti mi
ZEYNEP2025 elfimiz-9800 2 bucuk aydir ayni kilodaydim masallah bebek 1 haftada 650 gram almisti ona gidiyormus son zamanlarda .
Ezoo3 elfimiz-9800 Bende yaklaşık 3 aydır kilo almıyorum 36. Haftada 2660 olmuştu kızımın kilosu şimdi 38 haftalık olduk cumartesi kontrol var bakalım bebiş kaç kilo olmuş
elfimiz-9800 ZEYNEP2025 Selin12- ay sağ olun kızlar içimi rahatlattınız maşallah bebişlerinize sağlıcakla kucağınıza alın inşallah ♥️♥️
Secil26 Bende 4 aydır aynı kilodayım ama bebek alıyo çok şükür 37+6 dayım totalde 53 ten 60 a çıktım bu kilıylada doğurucam sanırım 😁
ZEYNEP2025 Lime40 Sabahlari 2 bardak sut 2 haslanmis yumurta aksam yemeklerinden sonra meyve cok yedim hep gece uyumadan once yine 2 bardak sut ictim sut tahminimce baya etkiledi .
Renasumut Benim 33.haftada 2130 gramdı normal mi acaba doktor biraz Zayıf dedi haftaya gene kontrole gideceğim o güne kadar bol bol ye dedi
elfimiz-9800 Renasumut canım benimde 32+5 te 2100 gramdı ve doktor bi tık iri dedi hatta aramızda bi kaç gün varmış o zamanlar bence kafana takma o haftalarda o kilolar ideal
Renasumut gulumse0611 Lime40 ben başlarda süt,muz,ceviz,meyve,pekmez içerdim doktora her gittiğimde bi hafta önde diyordu bebege şeker olabilir dedi neyse şekeri ölçtük 145 cıktı doktor dikkat et dedi bu sefer dikkat ettim meyve pek yemedim tam bugday ekmegi falan yedim iki ay dikkat ettim gittim aile hekimine 3 aylık kan sekerimi ölctüler megersem bende hiç şeker yokmus temiz cıktı☺️E yine basladım yemege bebek zayıfladı bu sefer de🤷♀️
Renasumut Lime40 süt,muz,pekmez,kaşar peyniri,ceviz,tahin ve pekmez bunlar kilo yapıyormus ben bi haftadır eskisi gibi beslenmeye başladım kilo almaya başlasın diye bakalım haftaya Çarşamba yine kontrole gideceğim iki haftada kilo almıs mı bunlarla anlarız
Renasumut gulumse0611 teşekkür ederim iyiymis o zaman ☺️Zaten haftaya carsamba yine kontrolümüz var 35.hafta olacağız bakalım bu iki hafta da kac gram almıs