Esrakky Selam kızlar mide bulantısı nasıl geçer ? Sabahlari afedersiniz sari kusuyorum bazen gece oyle oluyor aci bir su sari seklinde surekli mide bulantim var ne gecirir ne yemem lazim 🥲
Ozgeonataydin Esrakky doktorunuza söylerseniz ilaç yazar ben gebeliğin başından beri prilam kullanıyorum mide bulantım kesildi çok şükür 32+0 dayım hala kullanıyorum hatta bitince aile hekimine yazdırıyorum doktora gitmeme gerek kalmıyor
Happymami Esrakky tuzlu çubuk Beyaz leblebi Maden suyu Yeşil elma beni bunlar biraz hafifletti ama geçmedi şimdi ilaç kullanıyorum 😂
Neseeli Esrakky bol su içmelisin öncelikle.. Yoğurt ayran ayva leblebi bastırıyor.. baharatlardan kızartmalardan uzak durmanı tavsiye ederim
Esra2026 38 haftama girecegim hala bulantilarim devam ediyor prilam ek olarak zofer kullandim hicbir ise yaramadi serum taktilar yine gecmedi kesmedi yani hetkeste ayni sonucu vermiyor bünyeden bünyeye degisiyor galiba 🤷♀️
Neseeli Esrakky probiyotik her zaman işe yarar canım ben sabah ayran akşam yoğurt tüketiyorum bol su da içmelisin ama.. ayrıca prilam kullanıyorum gece aç karnına iki tane alıyorum yarım gün idare ediyor beni..