Saadetdemirkan 38+6olduk bugün dün saat 5 gibi belime ağrı girdi disardaydik 9 gibi eve geldik hala var ağrı karnıma kasıklarima vajinama da vurmaya da başladı. Tamam dedim doğum sancısı bu heyecan sevinç aldı beni tabi gece saat 3 buçuğa kadar sanci çektim saatte tuttum saatte bir yarim saatte bir falan düzenli geldi sancilar ama gece saat 3.4 gibi geçmiş olmalı ki uyuya kalmışım 😏🙄 sabah 6 da sanci ile uyandım ama sonrası bu saat oldu tık yok şuan çok üzgünüm 😥 he bide akintim çok fazla geldi bu esnada neden böyle oldu yada bugün tekrar sancim gelirmi kızlar yardım lütfen.
Deletedmom00012 Saadetdemirkan akıntın fazla geldiyse iki güne doğurursun gibime geliyor. Geç olsun güç olmasın 🤗
Saadetdemirkan Deletedmom397 ya bu nasıl yalan ama 🙄 resmen bütün gece sancim oldu duzenliydide off off 🤨
Saadetdemirkan Deletedmom00012 evet baya fazla hemde ama kanli yada koyu renk değildi canım herzamanki sarı renkte
Gulyllu Benimde öyleydi canımm sabahtan biraz gelip kesiliyordu ama düzene girmiş seninkiler ee akıntı da var zamanda gelmiş zaten 1-2 gün içinde Doğum yapmış olursun Allah’ın izli ile 🙏
Saadetdemirkan Gulyllu ayy ınsalalh ama ben çok sabirsizim ya hemen doğsun istiyorum ☺ seninde doğum hikayeni okudum canım çok güzel allah banada öylesini nasip etsin inşallah 🤩 hangi hastanede oldu doğumun sancilar kaç dk ya düşünce gittin hastaneye
Saadetdemirkan Şimdi de çıktım 1.5 saat yürüdüm geldim hala sanci yok bakalım bekliyoruz inşallah bugün yarin gelir yavrusum🧒
Saadetdemirkan Deletedmom397 valla hiç sancim olsun diye dua edeceğim sanci çekerken sevinecegim aklıma gelmezdi ☺