AnnelikHayali D-92 ödem oluşmasın diye bol bol yürümek lazım ama bu soğuklarda çıkılmıyor da dışarı. Ben turşu yemeyi bıraktım çok tuzlu diye. 32. Haftadayım henüz şişliğim yok.
edanurbalci Tazeanne2408 doktor kağıdıma obezite yazınca moralim yerle bir olmuştu ndbshahahaha sende dikkat et fazla almamaya çalış son aylarda zaten çok alınıyomuş
Mervedefne33 D-92 henüz 19 haftalıgım ve 1 kilo aldım snrm ama artık yeni almaya basarım bebiş benı artık cok acıktırıyr😄🤭 kızımda da böyle olmustum 6.aydan sonra bir aldım 15.kilo kadar aldım sanrm
Seyma_ck D-92 55.600 le hamile kaldım şu an 60 kusur çıkıyorum 24+5 teyim 5 kilo aldım.18.haftaya kadar hiç kilo almadım 6 haftada aldım birden bu kiloyu anlamadım gitti🙄
571632BB D-92 30 hafta artı 16 kilo sefam olsun 😂ilk doğumda 40 çıkmadan bütün kilom gitmişti 18 kilo aldım bundada 20 alcam galiba 😂çok zayıftım o yüzden hoşuma gidiyor kilo almak
D-92 Pptya çok sevindim bende Pazartesi 32 haftada gittim 1860 gr dedi doktor bana zayıf gelmişti normal deDi şükür 😇 Cinsiyeti ne sizinkinin 👶🏼
Morprenses D-92 en şişo benim galiba 35.haftadayım 20 kg aldım ödemden ellerim ağrıyor ayaklarım balon gibi😬 sağlık sorunum yok çok şükür zayıf hamile kalmıştım insallah eski Halime dönerim çabucak 🙏🏼
DuyguuTopal Bende şuan 31+2 günlüğüm ve 11 12 kilo aldım galibaa ama nasıl oldu hiç bilmiyorum çokda yemiyorum aslında yaa offfff offf nasıl gider bu kilo
D-92 DuyguuTopal ya bazı bünye alıyor bakma genişliyoruz ister istemez veririz muhakkak sağlıkla gelsinler allah büyüktür