SayeMom D-92 36 haftalıgım 10 kg aldım top yutmus gibiyim sadece 55 kgyum bacaklarkm falan tam yerınde bi şişliğimde yok
Deletedmom623737 D-92 12 kg aldım şişmedim daha yüzüm olsun ellerim felan şişmedi ayaklarım şişmişti sadece oda yürüyüş yapınca geçiyor
Secil26 Bendede ödem yok sadece 7 kilo aldım 38+0 haftadayım pazartesi doğumum var allah nasip ederse ♥️
Ozlem2206 D-92 32.haftamdayım 10 kilo aldım ama hiç şişmedim ödem vs kiloda almamış gibi görünüyorum sadece karnım var birazcık oda haftama göre büyük değil 😌
tugbaurkmz 38+4 18 kg aldım ilk aylar çok az kilo alıyordum son ayda fırladı ve ellerim şişti ödemden erkek bebeğimde böyle bir sorun yaşamamıştım şuan kız bekliyoruz be ödem çok fazla iki hamileliğimi de aynı kiloyla kapatıyorum bu arada 😀
D-92 tugbaurkmz sonrasında veriyorsun ama belli ki iki çocukta da verip hamile kalıp geri alıyorsun 😀
tugbaurkmz D-92 aynen öyle neyseki hepsini vermiştim ilk doğumdan sonra herkes bu sefer de çok zayıflamışsın diyip duruyordu halbuki normal kiloma dönmüştüm sadece 😀
Ozlem2206 D-92 ben hiç dikkat etmedim ki yarın yokmuşcasına yiyorum hep açım birde şeker düşüklüğü çıktı gebelikte bende 2 saat birşey yemesem zangır zangır titremeye başlıyorum 😅 benim yediğimi başkası yese bin kilo olurdu galiba
Ezoliii1 D-92 yok doğurmadım daha. 58 kiloydum hamile kaldım ve kilo vermeye başladım. Dün kontrolümüz vardı bebeğim iyiydi gelişimi felan 😀