deletedmom321 Kızlar merhaba, annenin nasıl Doğum yapacağı, Normal yapabileceği ya da sezeryan olması gerektiği ne zaman anlaşılıyor? Doktorlar ne zaman bunu söyleyebilir? İlla çatı muayenesi mi yapılması lazım bunun için?
Aleynaozkayaa deletedmom321 eğer sezeryan istiyosan çatı muayenesi yapmıyor normal istiyorsan muayene oluyorsun. 34 ile 38 haftalar arası yapılıyor ben 36. Haftamda oldum normal dogum istiyordum çatım müsait çıktı sancılarım da var açılmayı bekliyoruz 36+5 haftalıgım
Zeynpaysimannesi deletedmom321 canım ben özele gidiyorum 38+3 haftalığım geçen hafta doktora gittim doktorum ultrasondan Bebek baş aşağı normal olabilir dedi ama çatı muayenesi yapmadı artık Doğuma gidince bakacak , yani doktordan doktora fark ediyor çatı muayenesi
Zuhal2205 deletedmom321 bende sorduğumda 38 haftada çatı muaynesi yapıcaz neye uygunsan o olucak dedi. Sezeryan mı normal o zaman öğrenicez dedi. Doktordan doktora değişiyo demekki
Ecrinimleyla Deletedmom397 evet canım aynen Doğum anında karar veriliyo sezeryan ya da normal olduğuna öncesinde çatı muayenesi falan yok
Dilekerkan0705 Bende özele gidiyorum daha çatı muayenesi yapmadı 37 haftaym devlete giden arkadaş her gittiğinde yapıyorlarmış